Bordplade i stål – Hygiejnisk og uforgængeligt valg til køkkener
Rotpunkt køkkenvalg
Bordplade i stål

Bordplader i stål

Stål er de seneste år blevet særdeles moderne som et modspil til og i kombination med andre bordpladetyper i køkkenet, samt omkring kogeplade og/eller vask da materialet er særdeles praktisk, modstandsdygtigt og holdbart. Overfladen er helt lukket og dermed hygiejnisk -Også i industrikøkkener. Bordpladen kan svejses sammen, således at snavs og bakterier ikke kan gemme sig i samlinger og sprækker.

Overfladen på rustfrit stål er glat og solid og dermed let at vedligeholde. Den daglige rengøring klares en opvredet klud i rent varm vand. Stålbordplader bør herefter aftørres med en tør klud, for at undgå kalkaflejringer.

Mindre brugsridser er uundgåelige på samme måde som de er i stålvaske. Stål kræver dog ingen særlig vedligeholdelse, er uforgængeligt og ikke mindst hygiejnisk.

Se mere om stålbordplader her

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.