fbpx
Butikker


Aftal møde


Benkeplate-til-kjøkken

Bordplade til dit køkken

Når man ser et køkken, så er et af de essentielle elementer den køkkenbordplade, man har valgt. Det er i høj grad med til at understrege den stil, man har valgt i køkkenet. Samtidig er det i mange tilfælde også køkkenbordpladen, som skal udgøre det som den daglige arbejdsstation flere forskellige steder i køkkenet, hvorfor den også skal have en vis form for praktisk konstruktion.

Skab din egen unikke bordplade til køkkenet på mål, og få en løsning, der giver et gennemført look til dit køkken. Med fokus på detaljer og diverse afslutninger bliver ingenting overladt til tilfældighederne, og det kan ses, når det færdige resultat står klar.

Stort udvalg af køkkenbordplader

Hos Rotpunkt mener vi, at du kommer længst med de personlige og individuelle løsninger. Derfor er det for os også vigtigt at vælge en køkkenbordplade, som er tilpasset lige netop dine ønsker. Har du en drøm om et bestemt materiale, eller vil du gerne have understreget forskellige detaljer i køkkenet, så gør vi vores til, at denne drøm kan gå i opfyldelse.

Med en ny bordplade til køkkenet, der er individuelt tilpasset, undgår du også halve løsninger, som skaber dumme hjørner eller et irritationspunkt, hver gang du kigger på det.

På hjemmesiden her kan du finde masser af inspiration til en ny bordplade til køkkenet. Her kan du læse mere om de forskellige materialer og på den måde finde den helt rigtige løsning til dig.

Nordisk udseende med granit og komposit

Et nordisk design handler om det enkle og det naturlige. Jordfarver, rene hvide nuancer og naturlige materialer som træ og sten. Med bordplader i granit eller i komposit kan du give dit nuværende, eller nye køkken et nordisk og naturlig utryk.

Bordplade på mål

Når du vælger at få en køkkenbordplade efter mål, skal du også tænke nogle praktiske elementer ind i dit valg. Hvor vil du fx have en vask, skal der være meget eller lidt bordplads, skal bordpladsen deles op eller har du andre ideer til, hvordan det perfekte køkken ser ud for dig?

Det er blandt andet også derfor, at vi tilbyder individuelle løsninger, når du skal have ny  bordplade.

Se vores udvalg af bordplader til køkkenet

 • +
  Granit

  Granitt benkeplate

  Drømmer du om en stenbordplade med et naturligt look? Granit skæres lige ud af klippen. En bordplade i granit er både praktisk og smuk, da forskellige teksturer gør hver sten unik. Med en granitbordplade i køkkenet sætter du derfor dit eget særpræg på køkkenet, og får noget unikt, som ingen andre har.

 • +
  Komposit

  Vil du bruge naturmaterialer i dit køkken, men ønsker du et mere ensartet udtryk i overfladen? På grund af sin sammensætning har en kompositbordplade en mere jævn struktur end natursten. Komposit er fremstillet af 95% knust sten blandet med farvepigmenter og bundet med harpiksmasse. En kompositbordplade er derfor et godt valg, hvis du ønsker rene linjer i dit køkken.

  Kompositbordplader fås i mange farver og kan derfor nemt kombineres med de farver du vælger til dit køkken.

 • +
  Marmor

  Ønsker du et ekstravagant og eksklusivt look i dit køkken, kan du overveje marmor.

  Marmor er en natursten, og hver bordplade er unik. Kombineret med vores øvrige kvalitetselementer får du med en marmorbordplade et moderne udtryk med fokus på detaljerne. Marmor er en af ​​tidens hotteste trends og samtidig et materiale, der bevarer sit klassiske udseende. Rotpunkt hjælper dig med at vælge den rigtige marmorplade med den rigtige finish, der uden tvivl vil skabe en wow-effekt i dit køkken.

 • +
  Stål

  Benkeplate i stål

  Med bordplade i stål får du en praktisk og funktionel løsning uden at gå på kompromis med kvalitet og fint design.

  En bordplade i stål er:

  • Let at holde ren
  • Lyser køkkenet op
  • Tåler høj varme

  Kombinerer du en bordplade i stål med det rigtige valg af hvidevarer og vask får du et sejt og industrielt udtryk i dit køkken.

 • +
  Solid Surface

  Solid surface boenkeplate

  Solid Surface bordpladen er enkel og elegant og opfylder ethvert ønske om kvalitet, eksklusivt design og en solid overflade.

  Kvalitet under overfladen 

  Det faste overflademateriale er lavet af akryl og mineraler som er tilsat farvepigmenter. Denne kombinationen af ingredienser gør at din nye Solid køkkenbordplade bliver:

  • Blød og behagelig at se på
  • Ensartet i udseende
 • +
  Keramik

  keramikk benkeplate

  Keramik er et udsøgt materiale af højeste kvalitet. Den består af: feldspat, ler, mineralske olier og naturlige farvepigmenter. Bordpladen laves ved at presse disse elementer sammen og bage dem ved ca. 1200 grader. Dette er et utrolig godt materiale at bruge i køkkenet, da det blandt andet kan tåle høje temperaturer. Du kan derfor stille varme ting direkte på bordpladen, pas dog på med den varme gryde eller stegepande der kommer direkte fra ovn eller kogeplade.

  Fordele ved en keramisk bordplade 

  • Let at rengøre – en keramisk bordplade vasker du enkelt med en vredet klud med varm vand
  • Vedligeholdelsesfri – siden materialet har en helt lukket overflade, absorberer den ikke væsker som f.eks. vand.

  Holdbar og varmebestandig – overfladen er næsten umulig ridse og tåler varme.

 • +
  Laminat

  Benkeplate Laminat

  Laminat har været et foretrukket køkkenmateriale i mange år. En laminatbordplade kan have mange udtryk, og den fås i mange farver. Den kan derfor tilpasses andre elementer som f.eks. lamper, stole og borde. Rotpunkts laminatbordplader tilbydes i et væld af farver fra den dybeste, mest elegante sorte til den skarpeste hvide.

  Med vores seneste udvikling af synkron laminater kan du opfylde din drøm om et naturligt look i dit køkken, uden at investere i træbordplader. Bordpladerne fås i et trælook, der er så naturligt, at selv det trænede øje kan tage fejl.