CORIAN® eller GETACORE® - Bordplader i Solid Surface
Rotpunkt køkkenvalg
Bordplade i Solid Surface

Bordplader i Solid Surface – CORIAN® eller GETACORE®

Corian® samler fordelene fra stort set alle andre typer i én bordplade. Det signalerer luksus og eksklusivitet – og så er Corian® både praktisk og smukt.
Den silkeglatte og særdeles praktiske overflade, kan samles med optisk skjulte fuger, hvilket giver et eksklusivt look og samtidig eliminerer revner, hvor smuds og bakterier kan samle sig. Corian® fås i et væld af farver og design, og kan dermed tilpasses enhvers stil i både køkken og/eller bad.

Læs mere om CORIAN® her

GetaCore® er en anden løsning indenfor massive mineralplader, som er opvarmet og afkølet 2 gange og dermed en særdeles formstabil og slagfast plade. Mineralbordplader gør det muligt at realisere nye løsninger indenfor interiørplader. Overfladen, som er porefri leveres med en silkemat overflade der føles varm at røre ved.

Læs mere om GETACORE® her

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.