Granitbordplade | Bordplader i granit til køkken og bad
Rotpunkt køkkenvalg

Granitbordplade med flot struktur

Drømmer du om et stenbordplade i et naturligt udseende? Granit er en naturlig sten, der hugges ud af bjerge i hele verden. Stenen bruges til mange formål blandt andet bordplader i køkken eller bad. En granit køkkenbordplade er både praktisk, da den kan holde til utrolig meget, men også yderst smuk, da de forskellige strukturer gør hver sten helt unik. Med en granitbordplade køkken kan du derfor præge dit eget køkken og få noget unikt som ingen andre har.Ensartet komposit bordplade

Ønsker du at bruge naturlige elementer i dit køkken, men forventer du samtidig en hvis ensartethed i materialets overflade? En køkkenbordplade sten i materialet komposit har pga. dets sammensætning en mere ens struktur end andre natursten. Komposit er nemlig produceret af 95 % knuste sten, der er blandet med farvepigment og bundet med harpiksmasse. En komposit bordplade er derfor oplagt, hvis du ønsker rene linjer i dit køkken.

Nordisk look med granit og komposit

En nordisk indretning handler om det simple og det naturlige. Jordfarver, rene hvidefarver og reelle materialer som træ og sten. På moderne vis bringes traditionelle materialer ind i køkkenet igen. Med en køkkenbordplade granit eller en i komposit kan du skabe et nyt eller forvandle dit nuværende køkken og opnå et nordisk, naturligt udtryk.

Bordplader i sten er simple og kan generelt indgå i enhver køkkenstil. De passer til mange farver, og du kan derfor kombinere din bordplade med vores store udvalg af køkkenskabe og -inventar, der findes i mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver.

Vi yder altid professionel rådgivning og hjælper dig med at skabe dit drømmekøkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes