Rotpunkt køkkenvalg

Bordplader der skaber det komplette look

Når man ser et køkken, så er et af de essentielle elementer den køkkenbordplade, man har valgt. Det er i høj grad med til at understrege den stil, man har valgt i køkkenet. Samtidig er det i mange tilfælde også bordpladen, som skal udgøre det som den daglige arbejdsstation flere forskellige steder i køkkenet, hvorfor den også skal have en vis form for praktisk konstruktion.

Skab din egen unikke bordplade på mål og få en løsning der giver et gennemført look til dit køkken. Med fokus på detaljer og diverse afslutninger bliver ingenting overladt til tilfældighederne, og det kan ses, når det færdige resultat står klar.

Rotpunkt tilbyder et stort udvalg i forskellige køkkenbordplader efter mål. Her kan du vælge imellem et stort udvalg af forskellige materialer og på den måde skabe det helt rigtige look til et nyt, unikt og personligt køkken.Få din bordplade efter mål

Hos Rotpunkt mener vi, at du kommer længst med de personlige og individuelle løsninger. Derfor er det for os også vigtigt at tilbyde en bordplade køkken, som er tilpasset lige netop dine ønsker. Har du en drøm om et bestemt materiale, eller vil du gerne have understreget forskellige detaljer i køkkenet, så gør vi vores til, at denne drøm kan gå i opfyldelse.

Med en ny køkkenbordplade der er individuelt tilpasset, undgår du også halve løsninger, som skaber dumme hjørner eller et irritationspunkt, hver gang du kigger på det.

På hjemmesiden her kan du hente masser af inspiration til en ny bordplade til køkkenet. Her kan du læse mere om de forskellige materialer og på den måde finde den helt rigtige løsning til dig.

Bordplade med vask – husk praktikken

Når du vælger at få en køkkenbordplade efter mål, skal du også tænke nogle praktiske elementer ind i dit valg. Hvor vil du fx have en vask, skal der være meget eller lidt bordplads, skal bordpladsen deles op eller har du andre ideer til, hvordan det perfekte køkken ser ud for dig?

Det er blandt andet også derfor, at vi tilbyder individuelle løsninger, når du skal have nyt køkken bordplade.

Se de mange bordplader til køkkenet

Hos Rotpunkt tilbyder vi, at du kan vælge imellem mange forskellige slags køkkenbordplader på mål. Vil du gerne have det praktiske element i at kunne arbejde på dine bordplader, uanset om det du står med er koldt eller varmt. Så skal du vælge en af de mange bordplader i et massivt og varmebestandigt materiale.

Går du i stedet for efter det varme look med en eksklusiv udførsel, hvor kvaliteten i materialevalget virkelig træder frem. Skal du måske i stedet for kigge på vores store udvalg af træbordplader i flere forskellige træsorter.

Her er det igen vigtigt at tænke på køkkenet som et helhedsudtryk, hvor de enkelte dele skal spille sammen for at skabe en wauw-effekt.

Få gode råd og vejledning hos vores personale

Du finder Rotpunkt i hele landet, hvor vi har lokalafdelinger spredt ud i flere byer. Vores personale står klar med gode råd og vejledning til at vælge ny bordplade køkken. Vi er eksperter ud i personlige og unikke løsninger, der får dine drømme, budget og praktik til at gå på i en højere enhed.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.