Rotpunkt køkkenvalg

Snedkerkøkken

Er drømmen et smukt og fuldendt køkken, hvor intet er overladt til tilfældighederne og alt går op i en højere enhed, både funktionelt og kvalitetsmæssigt – så er et Snedkerkøkken lige noget for dig.
Snedkerkøkkener er kvalitetskøkkener, der passer lige til dit hjem og din stil. Rotpunkt kan levere hele løsninger til dit køkken. Vi kan tilbyde alt inden for inventar – køkkenbordplader, køkkenskabe, forskellige greb til dine skabe, vandhaner, køkkenvaske og hårde hvidevarer. Vores filosofi er nemlig, at et kvalitetskøkken først kan være det, når der er tænkt på hver eneste lille detalje – helt ned til det enkelte køkkengreb.

Tag naturen med indenfor

Snedkerkøkkenet er kommet for at blive. Et Snedker Køkken er din mulighed for at tage et stykke af naturen med indenfor. Vores professionelle rådgivere tager dig igennem hele processen med at vælge den træsort, som passer lige nøjagtigt til dig og dit hjem. Du er med i hele beslutningsprocessen fra start til slut. Kig ind i en af vores lokale butikker og få en snak med en af vores rådgivere om muligheder inden for Køkken snedkeri.

Rotpunkt –  for dig, der vil have dét ekstra

Tag en tur forbi én af vores fysiske butikker i Danmark og få masser af inspiration til dit køkken. Rotpunkt leverer altid hele løsninger ved at lytte og forstå kundernes behov, på den måde kan vi levere kvalitet og funktionelle løsninger – så det bliver unikt og individuelt. Du er også meget velkommen til at besøge et af vores mange showrooms. Vi har udstillinger af mange forskellige køkkendesigns – og naturligvis også prøver af alt fra greb, låger, bordplader, skuffer til skabe.
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.