Nyt Køkken? Rotpunkt er din garanti for solid kvalitet

Et klassisk og elegant køkken

Klassisk køkken i din helt egen stil

Træd ind i en verden, hvor dine køkkendrømme bliver til virkelighed. Rotpunkt Køkkener tilbyder et bredt udvalg af klassiske køkkener, der kan tilpasses dine behov og din stil. Med dansk design og tysk kvalitet, skal du aldrig skal gå på kompromis, når vi står for at gøre din drøm om et personligt til en realitet.

Køkkenet er et af de steder, hvor vi opholder os allermest. Det er derfor vigtigt at vælge design efter din smag, samt funktionelle elementer der gør din hverdag lidt lettere. Har du brug for ekstra dybe skabe eller skuffer? Måske Skal der være plads til et lille kaffehjørne, eller måske lidt ekstra plads til lektielæsning? Et Rotpunkt Køkken bygges efter dine behov og ønsker, så hverdagen bliver nemmere.

Klassiske træelementer i dit køkken

Et klassisk køkken i massiv træ er lidt af en klassiker. Det er et type køkken, der kan passe ind i rigtig mange hjem, og træet understreger virkelig det traditionelle og klassiske look. Når du køber et køkken med massive træelementer, er du også garanteret kvalitet og holdbarhed over mange år.

En klassisk stil i dit køkken fuldendes gerne ved at kombinere træelementer med f.eks. rustikke greb og vandhane i grå, sølv eller messingfarver.

Lækre kvalitetskøkkener i klassisk stil

Rotpunkt byder på uanede muligheder med mere end 300 standardfarver til dit køkken. Når du skal sammensætte dit køkken i klassisk stil, yder vi selvfølgelig professionel rådgivning og guider dig igennem ethvert trin. Lad dig allerede nu inspirere af vores populære, klassiske køkkenserier:

  • Classic white – et lyst og traditionelt køkken med fine detaljer
  • Raw pastel smoke – et rustikt køkken med tunge greb
  • Tineo black oak – et elegant køkken med massive egetræselementer

Når du har valgt dit køkken, handler det også om at gøre det til dit eget. Med lamper, krydderurter i potter, glas og kogebøger kan du tilføre dit eget klassiske touch til dit nye køkken. Til sammen kan vi derfor opfylde din klassiske køkkendrøm – skal vi starte i dag?

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.
Rotpunkt køkkenvalg

Klassisk træ køkken Ergo Pastel Smoke

Rotpunkt køkkenvalg

Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone

Rotpunkt køkkenvalg

Klassisk køkken med låger i træ

Realisér din køkkendrøm

Få et nyt køkken, der lever op til dine ønsker og behov for et drømmekøkken. Vi står klar til at realisere drømmen sammen med dig.