Oplev Rotpunkts Greenline Køkkener - Rotpunkt

Rotpunkts Greenline køkkenserie har opnået certificering med Svanemærket

Rotpunkts Greenline køkkenserie har i 2022 opnået certificering med Svanemærket, hvilket er en stor anerkendelse og et mål, vi hos Rotpunkt er stolte over at have realiseret.

Svanemærket er det officielle miljømærke i Norden, og betyder for dig som kunde, at du kan være sikker på, at du med vores køkkener i Greenline-serien får et miljøvenligt og bæredygtigt produkt, der lever op til de strenge krav, der kræves for at få Miljømærkning Danmarks certificering med Svanemærket.

Herunder får du en præsentation af design og funktionaliteten for tre af vores Svanemærkede køkkener i Greenline-serien:
Skal dit næste køkken være fra Greenline-serien?
Udfyld felterne og bliv kontaktet af en af vores køkkeneksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fra vugge til grav

Det overordnede mål med Svanemærket er at minimere den miljøbelastning, der forårsages af produktionen og forbruget af et produkt "fra vugge til grav". Det vil sige, at der foretages en vurdering på baggrund af et produkts totale livscyklus for at afgøre, om det lever op til de specifikke krav, der har til formål at belaste miljøet mindst muligt - til gavn for både mennesker og miljø.

Begrebet “fra vugge til grav” dækker over alt fra udvinding af råmaterialer og fremskaffelse af naturressourcer til selve fremstillingen af produktet - inklusiv brugen og vedligeholdelsen frem til dets bortskaffelse og i sidste ende genbrugen af produktet.
Rotpunkt fordele

Rotpunkts Greenline serie indeholder elementer (spånplader), der er Cradle to Cradle certificeret. hvilket bl.a. betyder at vi har stort fokus på cirkulær økonomi og genanvendelse, samt at vi tager ansvar for klimaaftrykket og løbende arbejder på at forbedre kemien i vores produkter, og forbedre vores processer med henblik på at udfase skadelige stoffer.

Flere og flere går op i at passe på miljøet

Det er efterhånden begyndt at gå op for de fleste danskere, at det er en god idé at værne om miljøet. Et bidrag til miljøet er, når man som forbruger vælger produkter, der har opnået certificering med Svanemærket - det er både bæredygtigt og miljørigtigt.

Ved at vælge svanemærkede køkkener som Rotpunkts Greenline-serie, understøtter du følgende:

-En mere ansvarsfuld udnyttelse af jordens ressourcer
-En renere natur
-En bæredygtig fremtid
-Et sundere indeklima
-En minimering af klimaaftrykket
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.