fbpx
Butikker


Aftal møde


Overskap med belysning

Køkkenbelysning

Vores professionelle rådgivere kan hjælpe dig og din familie med at finde frem til den helt rette installation. Nogle familier sætter stor pris på, at der er kraftig og meget stærk belysning, hvor andre i højere grad sætter stor pris på hyggen. Hvorfor neddæmpet og rolig belysning er bedre. Med andre ord så tilpasser vores rådgivere sig til din situation, så du får præcis det køkken, du går og drømmer om. For os er et kvalitetskøkken først et kvalitetskøkken, når du er 100% tilfreds.

Belysning i køkkenet handler om mere end bare lysstyrke

Det handler i høj grad også om placeringen af selve belysningen, og hvordan du synes, den bedste installation er. Belysning køkken er derfor meget mere end blot valg af pærer eller diode. Det handler om selve designet og funktionaliteten. Det vi mener er, at enten kan belysningen være med til at hjælpe dig i hverdagen og ikke mindst få køkkenet til at fremstå endnu pænere. Eller også kan det være med til nedjustere, hvor meget du bruger det i aftentimerne og de mørke vintre.

Derfor vil vi mere end gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning. Et kvalitetskøkken er et køkken, som du er tilfreds med i hele dets levetid. Derfor er lyset i køkkenet ikke bare belysning. Det er prikken over i’et og et kvalitetsstempel.

Lys-under-benkeplate-kjøkken

LED-LYS

De fleste ved at LED-lys er energieffektive og har lang levetid. Men hvad du måske ikke ved er, at ved at bruge LED-belysning kan du forvandle ethvert køkken til et varmt og farverigt rum fuld af god atmosfære. Den største fordele ved LED-belysning er at det enkelt kan integreres i køkkenet på mange måder. 

Du kan vælge mellem:

  • Horisontale LED-lys.
  • Vertikale LED-lys.
  • Runde LED spots.
  • Firkantede  LED spots.
  • Integrerede LED spots til glasshylder
  • Up-and-down LED-lys som både belyser bordpladen og indersiden af overskabet.

Vi kan også installere LED-lys i den grebsfrie profil for at fremhæve denne del af køkkenet.