fbpx
Butikker


Aftal møde


Hvitevarer

Hvidevarer

Drømmen om det perfekte køkken er ikke fuldendt, før du står med det helt rette køkken og hårde hvidevarer. Køkken hvidevarer er ikke bare produkter, men oplevelser der forenkler din dagligdag og giver dig mulighed for selvforkælelse. Her ved Rotpunkt lader vi dig tilpasse din egen unikke køkkenoplevelse efter dine ønsker og behov.

Hvidevarer til dit drømmekøkken

Sammensæt dit komplette køkken

Et komplet køkken med hvidevarer indeholder typisk elementer som opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, induktions- eller gaskogeplade og en emhætte. Til mere eksklusive behov kan det også rumme et vinkøleskab eller en ismaskine, så du kan nedkøle dine drikkevarer på en varm sommerdag. Med en varmeskuffe eller en espressomaskine kan du servere varmt mad og drikke til enhver tid. Der er et utal af elementer, som du kan gøre til en integreret del af dit køkken og din hverdag, men de skal også passe til køkkenstilen. Vi tilbyder derfor et væld af muligheder for at investere i dit helt eget moderne eller klassiske køkken inkl. hvidevarer.

Udelukkende kvalitetsprodukter i innovativt design

Køkken hvidevarer skal matche dit kvalitetskøkken fra Rotpunkt på både kvalitet og design. Derfor forhandler vi udelukkende anerkendte mærker i ekstraordinær kvalitet og funktionelle designs. Kvalitet og funktionalitet betyder meget i et køkken, da det er et rum, som man ofte opholder sig i.