fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkkeninspiration

Serie: Zerox +

Køkken med granit-look

Serie: Smala +

Husets hjerte

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Zerox +

Et stiligt køkken med naturligt præg

Serie: Memory RI +

Inspiration fra naturen

Serie: Zerox +

Sort og råt

Serie: Zerox +

Et drømmekøkken i blåt

Serie: Zerox +

Naturen ind i køkkenet

Serie: Zerox +

Mørkt køkken med meget plads

Serie: Smala +

Grønt køkken med en moderne ramme

Velvet-Green
Serie: Zerox +

Køkken med overskab og ø

Beach-Grey
Indlæs mere Der findes ikke flere poster

Vi forvandler dine køkken drømme til virkelighed

Det er netop, hvad vi gør hos Rotpunkt – vi matcher dine drømme og giver dig gerne lidt mere, end du turde drømme om. Idéer til nyt køkken bliver til i god dialog mellem dig og os. Vi har især fokus på:

  • Smart og funktionelt design, der holder mange i år.
  • Højeste kvalitet og slidstærke materialer
  • Indretning, ergonomi og miljøvenlig materialer

Inspiration til køkken kan komme mange steder fra, men med de mange spændende udstillinger, som vi byder på landet over, så er der rigeligt at blive fristet af. Sammen finder vi den løsning, der matcher dine ønsker for farver, træsort, greb, indretning, funktionalitet og naturligvis smukt design.

Få køkken inspiration og indretningstips

God inspiration til mulige køkkenløsninger kan komme på mange måder. I vores butikker kan du få indblik i de mange muligheder, som du har med et kvalitetskøkken fra Rotpunkt.

Du får i butikken inspiration, køkken trends og professionel rådgivning. Ud over det, så får du mulighed for at få et miljøvenligt køkken.

Ud over masser af spændende inspiration til dit kommende nye køkken, så står vores fagligt dygtige og professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig i mål med dine køkkendrømme. Vi byder på stor ekspertise indenfor såvel køkkenindretning som farvekombinationer, skjulte løsninger og valg af køkkentilbehør som bordplader, armatur og vask.

Du finder vores butikker rundt omkring i hele landet, hvor vi til hver en tid står klar til at tage en snak med dig og vise dig rundt i vores mange køkkenudstillinger, så du kan få den rette inspiration.