Referencer - Læs om Charlottes kobber-køkken fra Rotpunkt

Et personligt og unikt køkken, hvor kobber er i centrum

Jeg er særligt glad for mine kobberlåger. Jeg er i forvejen ret vild med kobber, og dét fangede Ole med det samme, så til 2. møde havde han en kobberlåge med – mest for sjov, tror jeg. Men jeg ELSKER den – og det gør mit køkken helt unikt!
Og netop dybdeforskellen mellem overskabene og mit glasskab, gør kobberet til et elegant, grafisk element i køkkenet. Og skulle jeg endelig blive træt af dem en dag, så er det jo kun 4 låger, der skal skiftes.

Jeg er VILD med mit glasskab. Jeg er gin-entusiast i stor stil, derfor mente Ole at jeg da måtte have et lækkert skab til alle min ginglas. Og det var et godt råd, for jeg er vild med det. Jeg var bange for, at det kom til at se lidt rodet ud, men det særlige “net-mønster” i glasset gør det elegant, specielt om aftenen, når jeg tænder lyset.

Skufferne af træ giver bare det lækre udtryk af kvalitet, som jeg denne gang havde sat som et krav.
Som gin-entusiast er glasskabet med lys i den helt rette opbevaringsløsning til alle mine ginglas, uden det giver et rodet udtryk.
Mine overskabe i kobber er et elegant, grafisk element, der er med til at gøre mit køkken helt unikt.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.