Nyt køkken? Besøg vores nye Rotpunkt butik i Århus
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Århus
Vi følger alle myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19, så du føler dig tryg. Ønsker du i stedet for et online eller individuelt møde, så kontakt os gerne via mail eller telefon.

Rotpunkt køkkenfirma i Århus inspirerer til dit drømmekøkken

Gå du og drømmer om et nyt køkken? I takt med, at vores liv ændrer sig,  ændres vores behov og ønsker for et køkken ligeledes. Hos Rotpunkt Køkkener i Århus arbejder vi altid ud fra dine ønsker og forventninger til et nyt køkken. Således er du garanteret en skræddersyet køkkenløsning, miljøvenlige materialer og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når du træder ind i vores køkkenbutik, bliver du mødt af et inspirerende miljø, hvor funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs er i fokus. Vi går op i at centrere vores butik omkring et anderledes og nytænkende univers, som fokuserer på farver, funktionalitet og personlighed.

Ved du allerede, hvordan dit nye køkken skal udforme sig, eller er du stadigvæk i det tidlige stadie, hvor du søger inspiration? I Århus står vores kreative og dygtige indretningskonsulenter klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i fællesskab får skabt dit nye drømmekøkken.

 

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Realisér dit nye køkken med din Rotpunkt køkkenforhandler i Århus

De fleste kan have svært ved at forstille sig, hvordan ens nye køkken skal se, hvilke hårde hvidevarer det skal indeholde, og hvilke funktioner det skal have. Rotpunkt Køkkener i Århus har mange års erfaring med at designe og udforme køkkener til alle slags mål. Et skræddersyet køkken går nemlig ikke på kompromis med pasform og giver mulighed for at personliggøre køkkenet, så det passer til hverdagens behov og ønsker for funktionalitet. Processen fra at have taget beslutningen om et nyt køkken, indtil der rent faktisk står et færdigt resultat i hjemmet kan virke uoverskuelig og forvirrende for det utrænede øje. Hos Rotpunkt Køkkener i Århus tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut, således man føler sig i trygge hænder.

Vi har markedets største udvalg af standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkkenuniverset, der er med til at skabe personlige og unikke udtryk i det nye køkken.

Udforsk mulighederne med et snedkerkøkken

I senere år har køkkenet har indtaget pladsen som hjemmets kerne, hvor familien samledes efter en travl og begivenhedsrig dag. Derfor skal rummet også kunne rumme flere aktiviteter, end blot madlavning. Samtalekøkkenet er blevet en standard i de fleste hjem, hvor der er plads til lektielæsning, madlavning og uddybende samtaler vedrørende dagens højdepunkter.

Som følge af køkkenets udvidede funktion, kan det være svært at finde en køkkenløsning, der lever op til alle ønsker og behov for en velfungerende hverdag. Derfor er snedkerkøkkenet en optimal løsning for dem, der ønsker et personligt køkken, uden at gå på kompromis med kvalitet, funktion og tilpasning.

Rotpunkt køkkenvalg

Besøg os i Århus

Du finder os på Vejlbjergvej 5, 8240 Risskov
Dine kontakter i butikken

Per Holdgaard Pedersen
pp@rotpunkt.dk
21 52 09 26

Jesper Purkær Nielsen
Rotpunkt Erhverv
jpn@rotpunkt.dk
40 88 04 00

Flemming Iversen
Rotpunkt Erhverv
fi@rotpunkt.dk
40 88 04 00

Marie Louise Jensen
Rotpunkt Erhverv
mlj@rotpunkt.dk
40 88 04 00

Rotpunkt butik
Århus

Rotpunkt Køkken Århus
Vejlbjergvej 5
8240 Risskov
21 52 09 26
aarhus@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00-17.00
Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-13.00
Søndag: Lukket

Eller efter aftale
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Århus