Nyt køkken - Få tidsløst design hos Rotpunkt i Hillerød
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød
Vi glæder os til at byde jer alle velkommen efter myndighedernes anvisninger, så I føler jer trygge. Kontakt os gerne på mail eller telefon for aftale om et online eller individuelt møde.

I de næste tre uger står den på fodbold-EM, og du bør nok indstille dig på, at fodbold kommer til at fylde uforholdsmæssigt meget for nogle af hjemmets beboere. Landsholdsfeberen raser, så lad os støtte Danmarks drenge.

Hvis du allerede nu er ved at få fodbold-kuller, så stil dig foran TV’et, vis denne annonce, og spørg om ikke det kunne være fedt med et nyt køkken?  Alene på grund af Dannebrogs-farverne, de negative renter og for at få dig til at flytte dig hurtigst muligt, skal svaret nok blive et ja. Så kommer du ned til os, og så starter vi de indledende manøvrer, som fodboldfolket alligevel helst er fri for.

Mens den anden del af familien så ser samtlige kampe, tegner vi et udkast til jeres næste køkken. For at der også skal være lidt landsholdsstemning over butikken, tilbyder vi både kølig rødvin og hvidvin, mens vi får en køkkensnak.

Når vi er blevet Europamestre (igen), kan I komme ned til et glas champagne. Så gennemgår vi jeres tegninger og skaber konsensus om, hvordan jeres næste køkken skal se ud.

Vi glæder os til at se dig, og skulle den fodboldgale del af familien kunne løsrive sig fra en enkelt kamp (f.eks. mellem Østrig og Nordmakedonien), er de selvfølgelig også velkommen! Hvis du også selv er en ivrig roligan med passion for fodbold, så tager vi den bare efter EM.

Vi ønsker Danmarks drenge en god slutrunde!

 

Rotpunkt Køkken i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Med mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretning, har Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød noget for enhver smag, som vil overgå dine vildeste køkken-drømme.

Vi har sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkken-løsninger, der er miljørigtige, funktionelle og tidsløse. Med slidstærke designs danner dit køkken rammen for professionelle køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitets-køkken uanset, hvilken køkkenløsning du end måtte vælge,

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt Hillerød
Rotpunkt butik

Kig forbi i din lokale køkkenbutik her i Hillerød

Personlig rådgivning fra start til slut

Hos din køkkenforhandler i Hillerød rådgiver, indretter og leverer vi alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder. Design præcis det køkken, du drømmer om hos Rotpunkt køkkenforhandler Hillerød. Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkken i Hillerød.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg, så er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der ønsker eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Når du handler hos Rotpunkt køkkenforhandler i Hillerød, er du garanteret et nyt køkken, der har fokus på miljø og ergonomiske løsninger.

Med et køkken fra Rotpunkt køkkenfirma Hillerød får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med FSC certificering

Rotpunkt Køkkener i Hillerød er din køkkenleverandør

Slidstærk og tidløs kendetegner Rotpunkt produkter. Dette gør sig også gældende, når det kommer til at bygge et nyt badeværelse eller bryggers.

Hos Rotpunkt i Hillerød er vi med dig hele vejen, så du altid har den rette rådgivning lige ved hånden, når de store beslutninger skal tages. Når du køber et nyt badeværelse fra Rotpunkt, får du desuden:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  •  FSC certificeret produkter
  • Tidsløst design
  • Slidstærke materialer

Hos Rotpunkt Køkken i Hillerød står vi klar til at rådgive dig, når du skal have nyt køkken, badeværelse eller bryggers. Her er dine behov og drømme i forsædet hele vejen igennem.

Rotpunkt butik

Kom forbi og bliv inspireret

– Du finder os på Slotsgade 69.
Dine kontakter i butikken

Ole Stids-Jønsby
osj@rotpunkt.dk
23 87 23 88

Johnnie Jelager
jmj@rotpunkt.dk
22 22 58 04

Rotpunkt butik
Hillerød

Rotpunkt Køkken Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
34 10 50 50
hillerod@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00-17.00
Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Mandag-torsdag kan der også uden for åbningstiden træffes aftale i tidsrummet 6-22 , hvis det passer bedre med job, børn osv.