Butikker


Aftal møde


Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Med mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretning, har Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød noget for enhver smag, som vil overgå dine vildeste køkken-drømme.

Vi har sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkken-løsninger, der er miljørigtige, funktionelle og tidsløse. Med slidstærke designs danner dit køkken rammen for professionelle køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitets-køkken uanset, hvilken køkkenløsning du end måtte vælge.

Måske dit næste køkken skal være Svanemærket? Det er vores Greenline køkkenserie blevet i 2022, og vi kan derfor tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning.

Kontaktpersoner

Ole Stids-Jønsby Indehaver
Camilla Kupfer Indretningskonsulent
Morten Haupt-Hansen Erhvervskonsulent

Personlig rådgivning fra start til slut

Hos din køkkenforhandler i Hillerød rådgiver indretter og leverer vi alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder. Design præcis det køkken, du drømmer om hos Rotpunkt køkkenforhandler Hillerød. Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkken i Hillerød.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg, så er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der ønsker eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Når du handler hos Rotpunkt køkkenforhandler i Hillerød, er du garanteret et nyt køkken, der har fokus på miljø og ergonomiske løsninger.

Med et køkken fra Rotpunkt køkkenfirma Hillerød får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med FSC certificering