fbpx
Butikker


Aftal møde


Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

 

Book møde i butikken

Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Med mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretninger har Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød noget for enhver smag, som vil overgå dine vildeste køkkendrømme.

I vores køkkenforhandler i Hillerød har vi sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkkenløsninger, der er miljørigtige, funktionelle og tidsløse. Med slidstærke designs danner dit køkken rammen om personlige køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitetskøkken, uanset hvilken køkkenløsning du end måtte vælge.

Skal dit næste køkken være Svanemærket? Det er vores Greenline køkkenserie blevet i 2022, og vi kan derfor tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning til dit hjem. Besøg vores køkkenfirma i Hillerød og bliv inspireret af de innovative løsninger og flotte udstillinger.

Kontaktpersoner

Indehaver, Rotpunkt køkken, Ole Stids-Jønsby portræt Ole Stids-Jønsby Indehaver
Camilla Kupfer Indretningskonsulent
erhvervskonsulent Morten Haupt-Hansen Erhvervskonsulent

Køkkenforhandler i Hillerød med personlig rådgivning fra start til slut

Hos din køkkenforhandler i Hillerød rådgiver, indretter og leverer vi alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder og hjælper dig med værdifuld faglig vejledning. Design præcis det køkken, du drømmer om, med Rotpunkt som din leverandør. Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkkener.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg, så er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der ønsker eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer. Besøg vores køkkenforhandler i Hillerød for at blive inspireret og tage det første skridt på vejen mod dit nye drømmekøkken.

Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød realiserer din køkkendrøm

I vores køkkenforhandler i Hillerød er det kun fantasien, der sætter grænserne for dit drømmekøkken. Vores erfarne køkkenkonsulenter står klar til at rådgive dig imod de løsninger, der opfylder dine unikke køkkendrømme. Vi har stor erfaring med at skræddersy
elementer fra vores store udvalg af materialemuligheder, indretningsstile og farveprofiler, så de passer præcist til dine ønsker, behov og personlige stil. Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød sørger for kvalitet i særklasse og køkkener, der både er miljørigtige, funktionelle og stilrene. Alle vores løsninger er bygget i slidstærke materialer, som er klar til alle hverdagens aktiviteter i hjemmets centrum. Besøg vores køkkenforhandler i Hillerød, så du selv kan mærke det gode håndværk og gå på opdagelse i de mange smarte løsninger.

Unikke detaljer og lækre løsninger

I vores køkkenforhandler i Hillerød kan du blive inspireret til at skabe et flot og stilrent køkken fuld af personlighed og unikke detaljer. Med moderne og slidstærke designs danner dit køkken rammen om personlige køkkenløsninger af tysk oprindelse. Du får et lækkert kvalitetskøkken, uanset hvilken køkkenløsning du end måtte vælge.

Når du handler hos Rotpunkt Køkkener i Hillerød, er du garanteret et nyt køkken, der har fokus på miljø og ergonomiske løsninger.

Med et køkken fra Rotpunkt får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med FSC certificering

Book uforpligtende møde i butikken