fbpx
Butikker


Aftal møde


Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

 

Book møde i butikken

Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Med mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretninger har Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød noget for enhver smag, som vil overgå dine vildeste køkkendrømme.

Vi har sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkkenløsninger, der er miljørigtige, funktionelle og tidsløse. Med slidstærke designs danner dit køkken rammen om personlige køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitetskøkken, uanset hvilken køkkenløsning du end måtte vælge.

Skal dit næste køkken være Svanemærket? Det er vores Greenline køkkenserie blevet i 2022, og vi kan derfor tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning til dit hjem. Besøg vores køkkenfirma i Hillerød og bliv inspireret af de innovative løsninger og flotte udstillinger.

Kontaktpersoner

Indehaver, Rotpunkt køkken, Ole Stids-Jønsby portræt Ole Stids-Jønsby Indehaver
Camilla Kupfer Indretningskonsulent
erhvervskonsulent Morten Haupt-Hansen Erhvervskonsulent

Personlig rådgivning fra start til slut

Hos din køkkenforhandler i Hillerød rådgiver, indretter og leverer vi alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder og hjælper dig med værdifuld faglig vejledning. Design præcis det køkken, du drømmer om, med Rotpunkt som din leverandør. Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkkener.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg, så er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der ønsker eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Vi har et hav af materialer, køkkenindretninger og mere end 300 forskellige farver, du kan vælge mellem. Du finder noget for enhver smag og køkkener, som kan skræddersyes, så de passer præcist til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder køkkenløsninger, der overgår dine vildeste køkkendrømme. Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød har sørget for kvalitet i særklasse og køkkener, der både er miljørigtige, funktionelle og stilrene.

Oplev det lækre design og mærk det gode håndværk hos Rotpunkt køkkenfirma i Hillerød. Vores dygtige og erfarne køkkenkonsulenter står klar med personlig rådgivning og inspiration til dit nye drømmekøkken.

Unikke detaljer og lækre løsninger

Skab et flot og stilrent køkken fuld af personlighed og unikke detaljer. Med moderne og slidstærke designs danner dit køkken rammen om personlige køkkenløsninger af tysk oprindelse. Du får et lækkert kvalitetskøkken, uanset hvilken køkkenløsning du end måtte vælge.

Når du handler hos Rotpunkt Køkkener i Hillerød, er du garanteret et nyt køkken, der har fokus på miljø og ergonomiske løsninger.

Med et køkken fra Rotpunkt får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med FSC certificering

Udstillingskøkken sælges

Titanium KQ

Et superlækkert køkken til dig der ARBEJDER i dit køkken. Med de metallignende fronter, greb i rustfrit stål og den super funktionelle bordplade i massiv rustfri stål er du i funktionalistens paradis.
Køkkenet er ikke stort men rummer alt hvad du har brug for.

Opvaskemaskinen er placeret under ovnen, så pladsen er udnyttet optimalt.
Køkkenet leveres med Kitchenaid køl/frys, Asko Pyrolyseovn, opvaskemaskine XXL og en top lækker kogeplade.
Hele herligheden har en vejledende pris af 164.000 – men vi sælger det for 90.000

Udstillingskøkken sælges

Zerox XM Kashmir

Lækkert lille køkken i en af vores mest populære farver kashmir, som ser super lækkert ud sammen med de sorte udtræksskabe og de tre eksklusive glasskabe med lys hvor du kan have dine glas og dine gin stående.

Der er masser af forkælelse i dette køkken, med bl.a. vores dyreste under(hjørne)skab. Det er en populær grebsfri løsning med gribeskinne i toppen og push forneden. Der er lækre hvidevarer fra Franke, Vestfrost og Brandt, bl.a. en 45 cm opvaskemaskine.

Skal til køl/frys kan tilkøbes.

Dette køkken koster vejledende 173.000 – vi sælger det for 95.000

Book uforpligtende møde i butikken