fbpx
Butikker


Aftal møde


Old-Split køkken

Artikler

Bring naturen tættere på med et køkken i træ

Et køkken i træ er både flot, roligt, robust og passer lige ind i de nyeste trends indenfor boligindretning. Naturen og organiske materialer er nemlig i den grad kommet ind i vores hjem de senere år. Og i køkkenet er absolut ingen undtagelse. Et køkken i træ er nemlig meget efterspurgt, og det er ikke så underligt.

Et køkken er ikke længere blot et sted, vi laver mad og tager opvasken. I mange hjem er køkkenet husets hjerte, samlingspunktet for familien, og der hvor man tilbringer det meste af sin tid. Derfor går mange danskere også op i, at netop køkkenet er flot, stilrent og et rart sted at være. Da køkkenet er hjemmets kerne og samlingspunktet for familien, skal det naturligvis også kunne holde til at blive brugt.

Et rigtig godt bud på et køkken, der kombinerer det smukke og holdbare, er et trækkøkken.

 

 

 

  • Rotpunkt køkkenvalg

Flotte låger i træ

Det er forskelligt, hvor meget træ, man ønsker i sit køkken. Nogle mennesker drømmer om et køkken i træ fra enden til anden, mens andre foretrækker enkelte elementer i træ fx. få eller flere låger. Rotpunkts program “wood unlimited” består af et stort udvalg af trælåger – lige fra glatte låger til fyldningslåger og snedkerlignende låger.

Træ kan kombineres med andre materialer og farver

Træ er et kvalitetsmateriale, der er utrolig flot i sig selv. Men faktisk kan det kombineres med mange materialer og et utal af farver, som kan give køkkenet kant og et unikt udtryk. Endda kun med få elementer af træ.

Mange mennesker foretrækker stadig det overvejende hvide eller sorte køkken, men vi oplever også, at flere og flere har et ønsker om at få mere varme og unikke detaljer ind i hjemmets vigtigste opholdsrum. Her er træ en oplagt løsning. Hos Rotpunkt tilpasses trækøkkenerne individuelt, og derfor er der mange muligheder, uanset om du ønsker meget eller lidt træ.

Elegang Eikekjøkken - Rotpunkt kjøkken - Memory RI - Old Forest Oak _ Zerox HPL XT - Black
  • Rotpunkt Køkkenvalg

Memory RI

Memory RI kan kombineres med både mørke og helt lyse facader. Det skaber varme og ro, og så giver det flotte detaljer i husets vigtigste rum.

 

5 fordele ved at trækøkken fra Rotpunkt

1. God kvalitet
2. Flot design med smukke detaljer
3. Mulighed for individuel tilpasning
4. Varme og en hygge atmosfære
5. Mulighed for både mørkt og lyst træ, der harmonerer flot med mange andre farver og materialer.

Wood-Unlimited-kjøkken-i-tre
  • Rotpunkt køkkenvalg

Wood Unlimited

Træ kan have mange udtryk. Hos os har vi alt fra både fin træstruktur til meget synlig træstruktur, hvor træets naturlige ujævnheder kommer frem.

Et trækøkken behøver ikke være “træfarvet“

Mange forbinder træ med brun, men faktisk er det muligt at få et trækøkken i mange forskellige nuancer og farver hos Rotpunkt. Så er du ikke til brun, kan et trækøkken stadig være noget for dig. Det fås nemlig lige fra de lyseste toner af træ til kulsort træ. De lysere træsorter giver et flot og let udtryk, der åbner rummet op, mens de mørkere nuancer er stilrene og giver et eksklusivt look, der oser af kvalitet.

Sort grebsfrit køkken i Raw Balck
  • Rotpunkt køkkenvalg

Rustikt køkken i i mørkt træ

Se engang et køkken! Et eksklusivt, stilrent look med en rå kant. Det kan kombineres med en flot bordplade.

Få mere inspiration til dit trækøkken

Er du blevet inspireret? Hos Rotpunkt skræddersyr vi løsninger til køkkener. Vi skaber flotte, holdbare og funktionelle kvalitetsløsninger, der passer til dine drømme og behov. Du finder inspiration til dit nye trækøkken på vores hjemmeside, i vores kataloger og showrooms over hele landet.