fbpx
Butikker


Aftal møde


Smukt og enkelt skandinavisk køkken

Artikler

Udtryk din personlige stil med et Skandinavisk Køkken

Køkkenet er det rum i hjemmet, vi bruger mest – og ikke kun til madlavning. Det er her familie og venner samles, hvor der bliver lavet lektier, hvor der bliver arbejdet og hvor festen altid rykker hen. Netop fordi køkkenet er hjemmets hjerte, så er der de seneste år blevet lagt mere vægt på dets udtryk, design og atmosfære.

Et skandinavisk køkken er klassisk og tidløst og skaber smukke, rolige rammer, du nemt kan spice op med tidens mode-tendenser. Trends kan ændre sig, men et smukt skandinavisk køkken går aldrig af mode. Skab et klassisk skandinavisk køkken af høj kvalitet, som du vil glædes ved år efter år.

Klassisk lyst køkken inspiration
  • Rotpunkt køkkenvalg

Klassiske låger i Ergo Kashmir

Dette elegante køkken rammer perfekt den stilrene – og samtidig hyggelige – atmosfære, der kendetegner et skandinavisk køkken. De klassiske låger i Ergo Kashmir i en svag lysegrå farve, giver et afbalanceret og roligt udtryk. I samspil med bordpladen i marmor Jura Grau og messingdetaljerne på skuffegreb og vask, giver helheden et elegant og naturligt look.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde

Høj kvalitet og tidløst design

For mange er det en stor beslutning, at vælge det køkken, der skal danne ramme for familiens liv i mange år frem. Et skandinavisk køkken vil altid være det sikre valg. Her forenes høj kvalitet, tidløst design og lyse, smukke rammer. Ønsker du et klassisk køkken, du med sikkerhed vil være lige så glad for i dag som om 10 år, så er et skandinavisk køkken et godt valg.

Design æstetikken, der kendetegner et skandinavisk køkken, er funktionalitet, rene linjer og høj kvalitet. Farvepaletten er holdt i lyse, neutrale farver, der giver et roligt og blødt udtryk. Naturmaterialer som træ og sten er dominerende, og understreger de rolige farvetoner. Kvalitet og funktionalitet er i fokus, og her findes ingen overflødige pyntegenstande.

svanemerket logo
  • Rotpunkt fordele

Med et øget fokus på effektivitet og investering i bæredygtige tiltag er Rotpunkt den første køkkenproducent, som forhandler 100 % CO2-neutrale køkkenløsninger.

Du kan derfor indfri din drøm om et nyt Skandinavisk Køkken med god samvittighed, idet Rotpunkts Greenline serie også har opnået certificering med Svanemærket.

Et skandinavisk køkken skaber de perfekte rammer

Du kan nemt ændre udtrykket i dit skandinaviske køkken ved at udskifte belysning, greb, blomster og planter, tallerkener og glas, vaser, puder, kunst og plakater eller sågar male væggene i køkkenet. For mange kan det være en fordel, at have et klassisk køkken, hvor trends let kan inkorporeres – og lige så let skiftes ud efter humør og tidens tendenser. Skal der knald på farverne så er den rolige baggrund perfekt. Er du vild med en vintage og en retro stil, kan du med et snuptag ændre looket med fede vintage plakater, gardiner, teak møbler eller måske et par orange Verner Panton moduler.

Får du lyst til forandring efter nogen tid, skal du ikke til at købe nyt køkken, du skal blot udskifte de accenter, du har tilføjet. Af den grund er et skandinavisk køkken et godt valg, hvis du er typen, der elsker at lege og eksperimentere i din indretning.

Ét er sikkert: du bliver aldrig træt af et elegant skandinavisk køkken af høj kvalitet, for det går aldrig af mode, og det kan nemt danne ramme om de skiftende trends. Et klassisk stilrent køkken med en let og indbydende atmosfære vil uden tvivl danne de bedste rammer for din familie – nu såvel som om 10 år.