fbpx
Butikker


Aftal møde


Grønt kjøkken med lekre kombinasjoner

Køkkenlåger

Køkkenlåger udgør en essentiel del af dit nye køkken. Derfor er det vigtigt, at de lever op til din personlige stil og smag, så du bliver glad for dem mange år frem. Hos Rotpunkt har vi et stort udvalg af køkkenlåger, som spænder vidt fra laminat, til træ og keramik. Her er du sikker på at finde en køkkenløsning, der lever op til dine drømme for et nyt køkken.

Her ser du et udvalg af vores mest populære låger:

Vores låger

Elegang Eikekjøkken - Rotpunkt kjøkken - Memory RI - Old Forest Oak _ Zerox HPL XT - Black

Køkkenlåger i mange spændende varianter

Få flotte køkkenlåger efter mål, når du bestiller din nye køkkenløsning hos Rotpunkt. Vi fører bl.a. markedets største udvalg af grebsfrie køkkener samt et stort og imponerende udvalg af køkkener med mange forskellige muligheder for greb.

Uanset om du er til det klassiske eller det mere trendy look, så har vi alt du søger i vores spændende sortiment. Vi laver også specialdesignede løsninger, hvor vi laver låger efter præcis de mål, som du ønsker.

Du har intet mindre end næsten uanede muligheder, når du handler smukke og slidstærke køkkener, låger eller elementer hos Rotpunkt. Vi er både leveringsdygtig i del- eller hele løsninger. Sammen finder vi ønskerne for dit drømme-køkken, så vi kan designe med størst funktionalitet, praktisk opbevaring og smukt design for øje.

Inspiration

Serie: Zerox + Wood Unlimited +

Ekstra mat, helt uden fingeraftryk

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Smala +

Grønt køkken med en moderne ramme

Velvet-Green
Serie: Zerox +

Lyst fingeraftryks-frit køkken med køkkenø

Beach-Grey
Serie: Zerox +

Køkken med overskab og ø

Beach-Grey
Serie: Zerox +

Mørkt køkken med meget plads

Serie: Wood Unlimited +

Moderne trækøkken

Coal Black WU
New Forest Oak