fbpx
Butikker


Aftal møde


Grebsfrit Køkken i Ceramic-grey-rock

Artikler

Er et grebsløst køkken den rette løsning for dig

Et grebsløst køkken er lig med ægte køkkenkærlighed

De fleste af os er vokset op med, at der er installeret greb på køkkenlågerne i hjemmet. Hvad enten, grebene har været af metal, læder eller noget helt tredje, så har vi været vant til været vant til at skulle tage gribe fat i et håndtag, når vi har manøvreret rundt i køkkenet. Siden da har ‘minimalismen’ gjort din entré i vores indretning, hvilket har sat spørgsmålstegn ved behovet for håndtag på køkkenelementerne.

Grundet trendens enkle design, tidsløse udtryk og strømlinet elegance, er den grebsfrie køkkenløsning ved at blive en køkkenklassiker, der ofte bliver introduceret i det moderne hjem. Men, hvilke typer af grebsløse køkkener findes der, og er det den rette løsning for dig og dine køkkendrømme?

Bliv klogere på de mange muligheder, der åbner sig, når du vælger et grebsløst køkken.

Sort grebsfrit køkken i Raw Balck
  • Rotpunkt køkkenvalg

Wood Unlimited – Black Raw

Vores Wood Unlimited serie består af tre forskellige linjer af trælåger. Serien indbyder til personlig udformning og er det tætteste, du kommer på et snedkerkøkken.

Sherwood
  • Rotpunkt køkkenvalg

Sherwood

Med et Sherwood køkken trækker du naturen indenfor. Med mere end 5 forskellige nuancer at vælge mellem, opnår du den rette stemning i køkkenet.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Køkken i Titanium Metal
  • Rotpunkt køkkenvalg

Titanium

Ønsker man et mere minimalistisk og råt look er Titanium-serien det rette valg. Her er rene linjer og elegance i fokus fra top til bund.

Lyst grebsfrit køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Et personligt udvalg af grebsløse løsninger

Hos Rotpunkt sætter vi en ære i at tilbyde markedets største udvalg af grebsløse køkkenløsninger. Gå på opdagelse i en verden af grebsløse løsninger, hvor tysk kvalitet og dansk design er i fokus.

Læs mere her