Butikker


Aftal møde


Grepsfritt køkken

Opnå rene linjer med vores grebsløse løsninger

Hos Rotpunkt Køkken finder du grebsfri køkken i et væld af varianter.

Vi tilbyder markedets største grebsløse udvalg af køkkener og er tilmed leveringsdygtige i et stort antal farve- og materialeløsninger. Find dit nye køkken her hos os – uanset om du ønsker traditionelt eller designer – i markedets bedste kvalitet til altid attraktive priser.

 

Grebsløst køkken

Søger du kvalitetskøkken uden greb i trendy og funktionelt design, så er Rotpunkt Køkken den helt rette løsning. Vi tilbyder alle vores køkkener i den kendte høje tyske kvalitet med lækkert skandinavisk design efter dit ønske.

Serie: Wood Unlimited +

Moderne køkken i træ

Coal Black WU
New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Ekstra mat, helt uden fingeraftryk

Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Skandinavisk køkken

New Forest Oak

Markedets største grebsløse udvalg

Rotpunkt Køkken tilbyder dig markedets absolut største grebsløse udvalg af køkkener. Når du søger grebsfrit køkken Rotpunkt, så får du således et enestående produktprogram at vælge ud fra.

Vi har sørget for masser af inspiration her på siderne, hvor du blandt andet kan finde eksempler på køkkener med:

  • Malet højglans eller mat overflade
  • Laminatfarver
  • Træ

Vi tilbyder professionel rådgivning og tilbyder ud over PEFC og FSC certificerede løsninger den miljøvenlige Greenline Bioboard produktion baseret på majskolber. Dette reducerer vægten på dine elementer med hele 30% samtidig med en reduktion af forbrug af træ på hele 37%.

Farve efter dit ønske

Uanset dit valg af køkken, så kan du vide dig sikker på slidstærke materialer, høj funktionalitet og gennem-testede løsninger i præcis de farver du ønsker.

  • Vi tilbyder 300 standardfarver
  • Vi tilbyder 20 skabsfarver

Ud over markedets største udvalg af grebsfrie køkkenlåger, så tilbyder vi totalløsninger i form af bordplader, armatur, vask og hvidevarer.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine køkkendrømme til virkelighed.