fbpx
Butikker


Aftal møde


Grepsfritt køkken

Opnå rene linjer med et grebsfrit køkken

Hos Rotpunkt Køkken finder du grebsfrie løsninger i et væld af varianter.

Vi tilbyder markedets største udvalg af grebsfrie køkkener og er tilmed leveringsdygtige i et stort antal farver og materialer. Find dit nye køkken uden greb her hos os – uanset om du ønsker traditionelt eller designer – i markedets bedste kvalitet til altid attraktive priser.

 

Grebsfrit køkken

Søger du kvalitetskøkken uden greb i trendy og funktionelt design, så er Rotpunkt Køkken den helt rette løsning. Vi tilbyder alle vores køkkener i den kendte høje tyske kvalitet med lækkert skandinavisk design efter dit ønske.

Serie: Wood Unlimited +

Moderne trækøkken

Coal Black WU
New Forest Oak
Serie: Zerox + Wood Unlimited +

Ekstra mat, helt uden fingeraftryk

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Zerox + Memory RI + Wood Unlimited +

Skandinavisk køkken

New Forest Oak
Fenix Black melamine Extra matt

Markedets største grebsløse udvalg

Rotpunkt Køkken tilbyder dig markedets absolut største grebsløse udvalg af køkkener. Når du søger grebsfrit køkken Rotpunkt, så får du således et enestående produktprogram at vælge ud fra.

Vi har sørget for masser af inspiration her på siderne, hvor du blandt andet kan finde eksempler på køkkener med:

  • Malet højglans eller mat overflade
  • Laminatfarver
  • Træ

Vi tilbyder professionel rådgivning og tilbyder ud over PEFC og FSC certificerede løsninger den miljøvenlige Greenline Bioboard produktion baseret på majskolber. Dette reducerer vægten på dine elementer med hele 30% samtidig med en reduktion af forbrug af træ på hele 37%.

Farve efter dit ønske

Uanset dit valg af køkken, så kan du vide dig sikker på slidstærke materialer, høj funktionalitet og gennemtestede løsninger i præcis de farver du ønsker.

  • Vi tilbyder 300 standardfarver
  • Vi tilbyder 20 skabsfarver

Ud over markedets største udvalg af grebsfrie køkkenlåger, så tilbyder vi totalløsninger i form af bordplader, armatur, vask og hvidevarer.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Grebsfri køkkenlåger med indvendige farver

Få en tidløs og elegant løsning med et hvidt grebsløst køkken – eller skru op for farvepaletten. Som en af de få køkkenforhandlere i Danmark kan vi tilbyde dig samme farve indvendigt som udvendigt med over 20 forskellige skabsfarver til dine grebsfri køkkenlåger – helt uden at det koster dig ekstra.

Ønsker du en helt anden farve indvendigt, kan vi også levere hylder og bagpanel i en separat farve. Uanset om du drømmer om et mørkt, et farverigt eller et hvidt grebsfrit køkken, så finder du hos Rotpunkt et væld af spændende muligheder og farveløsninger.

Kig forbi en af vores butikker, hvor vores kyndige og erfarne køkkenkonsulenter står klar med personlig sparring og inspiration til et moderne køkken uden greb. Vi sætter dine behov og ønsker i fokus for vores rådgivning, så du får et flot og funktionelt køkken, der matcher dine køkkendrømme.