fbpx
Butikker


Aftal møde


køkken detalje

Artikler

Guide til bordpladen i køkkenet: Sådan vælger du den rigtige

Bordpladen er en vigtig del af køkkenet. Både når det kommer til det visuelle udtryk, men også når hverdagens madlavning skal klares. Holdbarhed, vedligeholdelse og pris kombineret med det æstetiske er nemlig nogle af de vigtigste faktorer, når vores kunder skal vælge bordplade.

Er du i tvivl om, hvilken bordplade du skal have i dit nye køkken? Her guider vi dig igennem de forskellige muligheder og giver dig tips og tricks til, hvad du skal have med af overvejelser, når du vælger bordplade.

Granitt benkeplate
 • Rotpunkt køkkenvalg

Naturmaterialer –  Unikt, robust og nemt at rengøre

Hos Rotpunkt har vi flere forskellige bordplader i naturmaterialer. Vores bordplader i granit, marmor eller komposit er et oplagt valg, hvis du ønsker en unik og flot bordplade, som tåler det meste og er nem at rengøre. Vores marmorbordplade giver dit køkken et eksklusivt look med wow-effekt.

Det visuelle udtryk

Hos Rotpunkt kan du skræddersy dit køkken. Det betyder også, at du kan vælge mellem mange forskellige bordplader til køkkenet. Vores forskellige bordplader kan give køkkenet meget forskellige udtryk. Derfor skal du som det allerførste gøre det klart, hvordan det visuelle udtryk skal være.

Nogle kunder ønsker et enkelt, minimalistisk og stilrent udtryk i sit køkken, nogle andre ønsker varme og charme, mens andre igen ønsker eksklusivitet. Nogle ønsker måske at kombinere.

Hvilken stil du ønsker påvirker naturligvis valget af bordplade.

Stil dig selv følgende spørgsmål

 • Hvilken stil foretrækker du?
 • Skal der være topmoderne og trendy lige nu, eller skal det være klassisk og tidsløst?
 • Hvilke farver drømmer du om?
 • Ønsker du, at bordpladen skal være samme farve som køkkenet?
 • Ønsker du, at bordpladen skal stå i kontrast til resten af køkkenet?
 • Ønsker du at låger og bordplade skal komplimentere hinanden?
Benkeplate Laminat
 • Rotpunkt køkkenvalg

Laminat – Mange farver og designs

Laminat har i mange år været det mest populære valg af bordplader. Fordelene ved laminat er blandt andet, at den kommer i mange farver og udtryk og tilmed til en budgetvenlig pris sammenlignet med andre bordplader.

Praktik, rengøring og vedligeholdelse

Køkkenet er et af de steder i huset, vi opholder os allermest og bruger hver eneste dag. Det skal derfor også være praktisk og kunne klare hverdagens forskellige udfoldelser. Bordpladen

Stil dig selv følgende spørgsmål

 • Hvad skal din bordplade kunne holde til?
 • Hvor nem ønsker du, at den daglige rengøring er?
 • Hvor meget løbende vedligeholdelse kan du leve med?
Solid surface boenkeplate
 • Rotpunkt Køkkenvalg

Solid Surface – Kvalitet og solid overflade

Vores Solid Surface bordplade er et populært valg, hvis du ønsker et eksklusivt look med rene linjer.

 

Pris på bordpladen spiller også ind

Når man skal have nyt køkken, spiller prisen naturligvis også en rolle for mange. Bordpladen er nemlig typisk en stor post, når du skal have nyt køkken. Det er vigtigt at overveje dine økonomiske muligheder og vælge en bordplade, der både passer til dine ønsker og dit budget.

Vi har mange forskellige bordplader i forskellige prisklasser, visuelle udtryk og materialer, så du har gode muligheder for at matche både ønsker til stil, vedligeholdelse og pris med en bordplade fra Rotpunkt.

Inden du forelsker dig i en bordplade er det dog en god idé at have en idé om dit budget.

Køkken i Titanium Metal detalje
 • Rotpunkt køkkenvalg

Stål – en funktionel løsning

En bordplade i stål er praktisk og funktionel, da den er nem at rengøre og tåler høj varme. Derudover er en bordplade i stål et oplagt valg, hvis du ønsker et stilrent køkken med et industrielt udtryk.

Mere vejledning i Rotpunkts showrooms

Vil du have mere viden og gode råd til valg af bordplade i dit køkken? Så står vores dygtige personale klar i vores showrooms til rådgive og vejlede. I vores showrooms kan du også se eksempler på mange af vores bordplade og blive inspireret til, hvordan lige netop dit køkken skal se ud.

keramikk benkeplate
 • Rotpunkt Køkkenvalg

Keramik – til dig der vil udfolde dig i køkkenet

En keramisk bordplade er elegant og stilren og tåler tårnhøje temperaturer. Den er nem at holde ren og kræver minimal vedligeholdelse. Bordpladen tager ikke imod vand eller andre væsker.