fbpx
Butikker


Aftal møde


skuffeindretning - bestik og kaffekapsler

Artikler

Køkkenskuffer: Få plads til tingene med den rette skuffeindretning

Køkkenskufferne er en central og meget vigtig del af køkkenets indre. Vi åbner køkkenskufferne mange gange om dagen, og derfor skal indretningen naturligvis være praktisk og funktionel og samtidig være æstetisk og af højeste kvalitet.

Med et Rotpunkt køkken får I en unik kombination af funktionalitet, kvalitet og æstetik.

Har du spørgsmål?

Vores køkkenkonsulenter er altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Aftal et møde her.

Skuffeinnredning
  • Rotpunkt køkkenvalg

Skuffer gør hverdagen lettere

Køkkenskufferne og deres indretning kan gøre hele forskellen i hverdagen. Derfor har vi hos Rotpunkt fokus på de praktiske løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten og æstetikken.

Vælg skuffeløsninger med plads til det hele

I køkkenskuffer skal der typisk være plads til alt lige fra gryder, pander og større køkkenmaskiner til bestik, glas, tallerkener, serveringsskåle, bageudstyr og krydderier. Måske er det også i køkkenskufferne, at konserves og andre tørvarer skal opbevares. Med andre ord skal køkkenskufferne kunne rumme mange forskellige ting.

Hos Rotpunkt har vi fokus på detaljerne og de skræddersyede løsninger – og det er ingen undtagelse, når vi snakker skuffeløsninger. Vi sørger derfor for, at I får skuffeløsninger, der kan rumme alt det, som I har brug for.

Kjøkkenskuffer-i-tre
  • Rotpunkt køkkenvalg

Unikke skuffer i flere dybder og bredder

Når vi siger skræddersyede løsninger, så mener vi det. Det betyder naturligvis, at vores køkkenskuffer også kommer i flere størrelse.

Fokus på detaljen

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen. Hos Rotpunkt tror vi på, at skønhed og smarte funktioner ikke kun skal begrænses til det ydre. Detaljerne bør strække sig gennem hele køkkenet fra yderst til inderst. Med vores skræddersyede skuffeløsninger får I nemt kontrol og overblik over jeres køkkengrej.

 

Køkkenskrog i mange farver
  • Rotpunkt køkkenvalg

Få et gennemført køkken fra inderst til yderst

Vil I have et gennemført køkken fra inderst til yderst? Så vil I helt sikkert også kunne lide vores skabe med samme farve både indvendigt og udvendigt.

Få personlig vejledning i den nærmeste Rotpunkt

Har I brug for råd og vejledning til valg af skuffer og skuffeindretning? I alle Rotpunkts butikker står vores dygtige personale klar til at hjælpe jer i mål med jeres drømmekøkken. Book et møde hos en af vores konsulenter og kom et skridt nærmere jeres køkkendrøm.