fbpx
Butikker


Aftal møde


Skrogfarger

Artikler

Få et gennemført køkken med skabe i samme farve – både indvendigt og udvendigt

Man siger, at det er det indvendige, der tæller – og det er vi ikke uenige i. Vi mener i hvert fald, at det indre i køkkenet skal matche (eller støtte op om) køkkenets skønne ydre, da det indvendige og udvendige tilsammen skaber en sammenhæng og et gennemført, unikt køkken.

Derfor tilbyder vi mere end 20 forskellige farver til dine køkkenskabe, som du kan få både udvendigt og indvendigt helt uden merpris.

Køkkenskrog i mange farver
  • Rotpunkt køkkenvalg

Rotpunkt tilbyder mere end 20 forskellige skabsfarver helt uden ekstra beregning

Hvem siger, at skabet skal være hvidt indvendigt, bare fordi man ikke kan se det? Hos Rotpunkt elsker vi farver. Derfor tilbyder vi også over 20 forskellige skabsfarver med samme farve både indvendigt og udvendigt.

Det indre har stor betydning for helhedsindtrykket

Mange skræddersyede køkkener leveres selvfølgelig med de ønskede låger og et ydre i den farve og de materialer, man ønsker. Men inde bag er der ofte hvidt – uanset køkkenets farve udenpå. Hos Rotpunkt mener vi ikke, at skræddersyede løsninger behøver at betyde et kompromis med hele køkkenets sammenhæng.

Hvis du køber et køkken i træ, hvorfor skal dine skabe så ikke også være af træ indvendigt, så køkkenet også ser smukt og lækkert ud, når lågerne er åbne?

Old-Split køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Køkken i træ

Overvejer du et køkken i en smuk træfarve? Se et eksempel på et flot, moderne køkken i træ.

Rotpunkt er blandt de få

Rotpunkt er blandt de få køkkenbutikker i Danmark, der tilbyder muligheden for at matche og sammensætte farver både indvendigt og udvendigt i køkkenskabene.

Og når vi spørger vores kunder, hvorfor de netop har valgt Rotpunkt, så er denne mulighed en væsentlig faktor. Feedbacken er fyldt med begejstring og positive tilkendegivelser.

forskellig farver i samme skab
  • Rotpunkt køkkenvalg

Vil du hellere have en anden farve indvendigt?

Hos Rotpunkt går vi op i, at vores kunder skal have lige præcis den løsning, de ønsker. Derfor tilbyder vi naturligvis også skabe, hvor vi leverer hylder og bagpanel i en separat farve, hvis man ønsker det.

Vi tager dine ønsker alvorligt

Hos Rotpunkt skræddersyr vi køkkener. Alle køkkener, vi sælger, er personlige og individuelle, og der er altid taget højde for den enkeltes ønsker og behov. Vil du have mere inspiration til dit nye køkken?

Se mange eksempler på køkkenløsninger på vores hjemmeside, i kataloget og i vores et af vores 12 butikker, som du finder på Sjælland, Fyn og Jylland.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
køkken i mørkeblå
  • Rotpunkt køkkenvalg

Personligt køkken i flotte farver

Mange vælger stadig traditionelle køkkener i hvid. Men vi oplever, at flere og flere kunder vælger at tilføre smukke farver i køkkenet for at tilføre personlighed til køkkenet.

Bliv inspireret her.