fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Hjælp til det lille køkken

Når pladsen er trang og du samtidig skal passe en masse praktiske funktioner ind i dit køkken, er der et større behov for at tænke strategisk og benytte kreative løsninger. Samtidig behøver det heller ikke at betyde, at du ikke kan få plads til de vigtige køkkenmaskiner og må nøjes med proppede skuffer og skabe.

Rotpunkt tilbyder professionel rådgivning til lille køkken indretning. Vi har kreative løsninger, når det kommer til at udnytte de få kvadratmeter, du har til rådighed, mest optimalt. Det handler om at skabe følelsen af mere plads, åbne rummet op og skabe en sammenhæng med resten af boligen. Men også uden at du skal undvære alle de essentielle elementer, der er brug for i et køkken.

  • Rotpunkt køkkenvalg

Lækkert køkken til den lille lejlighed

  • Rotpunkt køkkenvalg

Elegant og klassisk

Klassisk låge i model Ergo Kashmir

  • Rotpunkt køkkenvalg

Fine Line & Black Line

Alt i én løsning til det lille køkken

Rotpunkt tilbyder både komplette løsninger og individuelt tilpassede elementer, når de små køkkener skal indrettes. Oftest tænker man, at køkkenøen og det klassiske samtalekøkken kræver masser af plads. Men har man småt med kvadratmeter, så kan det faktisk være en måde at åbne rummet op på.

Samtidig handler det om at skabe rene linjer og store lyse overflader. Man kan godt have en tendens til at tro, at det hele så skal være hvidt, for at få rummet til at virke større. Men hvis man leger med farverne, skaber man mere kontrast og illusion i rummet, hvilket får det til at syne større.

Med mere end 300 standardfarver at vælge imellem og over 20 skabsfarver at kombinere med, burde det være muligt at finde det farvesammenspil, som skaber den rigtige stemning for dig. Vores professionelle personale hjælper dig selvfølgelig gerne med at vælge både farver og materialer, når du skal sammensætte det rigtige udtryk og skabe den rigtige stemning i dit lille køkken.

Et enkelt minimalistisk køkken

Når du indretter dit køkken på få kvadratmeter, må den minimalistiske tankegang gerne være et gennemgående tema for den stil, du vælger.

Du bør tænke strategisk, så du får flere brugbare arbejdszoner placeret i dit køkken. Det kræver også, at alt unødvendigt bliver skåret fra, så der ikke går plads væk til dette. Det enkle udtryk og de rene linjer hjælper med til at skabe en følelse af et større køkken.

Køkkenet er for mange dog stadig et leverum og et naturligt samlingspunkt i hjemmet. Derfor skal der også være plads til at kunne samles og nyde hinandens samvær. Hos Rotpunkt hjælper vi dig med at indrette dit lille køkken, så du slipper for trængsel og samtidig får plads til at nyde en kop kaffe og have dybe samtaler, mens der arbejdes i køkkenet.

Mere lille køkken inspiration

Vi har samlet alle vores bedste bud på indretning af små køkkener her på siden. Rotpunkt er kendt for den fabelagtige kvalitet, og i vores lokalafdelinger rundt om i landet får du mulighed for at komme ind og opleve den og de forskellige køkkenmodeller i virkeligheden.

Her kan du med egne øjne se, hvor meget plads vi rent faktisk kan passe ind i et lille køkken. Vores personale står klar med gode råd og vejledning og vil gøre deres bedste for at gøre personlige drømme og behov til virkelighed, så du kan få det køkken, du drømmer om.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde