fbpx
Butikker


Aftal møde


Nyt minimalistisk køkken

Tør du skifte det traditionelle, hvide køkken ud?

Artikler

Skab personlighed og stil ved brug af farver

Hvidt har traditionelt set været det oplagte og sikre valg for mange, når farven til køkkenet skulle vælges. Den hvide farve har været populær gennem de sidste mange år. På det seneste er køkkener i farver dog begyndt at vinde mere frem. Blandt andet fordi nogle er trætte af de hvide køkkener, som for dem fremstår kedelige og kliniske.

Mange har fået øjnene op for de muligheder og fordele, som et køkken i farver besidder. I virkeligheden er et farvet køkken jo også et vidt begreb og dækker i princippet både over snedkerkøkkener, køkkener i alskens træsorter og materialer i farver. Farvede køkkeners udtryk afhænger desuden af køkkenets stil. Derfor er det en god anledning til at lege med forskellige stilarter i kombination med forskellige farvemuligheder.

Flere farver – flere muligheder

Brugen af farver i køkkenet forstærker derfor muligheden for at få et smukt, eksklusivt og ikke mindst personligt køkken. Nogle forbinder desuden et farvet køkken med sort eller meget mørket nuancer. Dette er bestemt også en populær mulighed, men et farvet køkken behøver dog ikke at være ensbetydende med et mørkt køkken.

Bliver man træt af et farvet køkken? På denne side har vi samlet en række eksempler på farvede køkkener som inspiration til hvordan dit drømmekøkken kan komme til at tage sig ud, så du bliver glad for det i mange år. Vi håber du finder noget, der falder i din smag.

Kjokkenoy-i-tre-eik
  • Rotpunkt detaljer

Snedkerkøkken

Et snedkerkøkken giver dig mulighed for at få et helt unikt køkken, som ingen andre har. Samtidig er et snedkerkøkken en god mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og træsorter lige efter din smag.

Læs mere her

Matt-sort-kjøkken
  • Rotpunkt detaljer

Sort køkken

Et sort køkken kan for nogle lyde dystert og kræve en vis portion mod. Sort har dog mange praktiske fordele i forhold til vedligeholdelse og rengøring. Ikke mindst kan et sort køkken have mange forskellige udtryk efter sammensætningen af materialer og design.

 

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
køkken i mørkeblå
  • Rotpunkt detaljer

Mørkeblåt køkken

Ved at vælge et mørkeblåt køkken har du mulighed for at skabe et cool maritimt udtryk i dit køkken. Der er dog mange andre muligheder inden for mørkeblå køkkener alt efter hvilke materialer og hvilken stil, der vælges.

Grå minimalistisk køkken
  • Rotpunkt detaljer

Lyse jordfarver

Et populært valg inden for køkkener er afdæmpede jordfarver. De lyse og varme farver som vist her skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Lyse jordfarver er derfor et oplagt valg for dem der er trætte af hvide køkkener, men som ikke ønsker et køkken i mørke eller stærke farver.

Zerox køkken
  • Rotpunkt detaljer

Brunt køkken

Det er de færreste der tænker på brun som en oplagt farve til køkkenet. Ikke desto mindre giver den brune farve mulighed for at skabe et smukt og eksklusivt køkken.

Køkken
  • Rotpunkt detaljer

Køkken i egetræ

Forskellige træsorter giver mulighed for at bringe naturen helt ind i hjertet af hjemmet. Smukke træsorter som eksempelvis eg kan skabe et fantastisk og unikt køkken.

Gråt, moderne køkken
  • Rotpunkt detaljer

Gråt køkken

Mens farven grå for nogle kan lyde kedelig, så kan grå køkkener give udtryk, som er alt andet end kedelige. Råt, sofistikeret og stilrent. Alt efter hvilke materialer og nuancer du vælger, er mulighederne utømmelige.

Køkken i Titanium Metal
  • Rotpunkt detaljer

Titanium køkken

Titanium giver et mat og stilrent udtryk, der minder om den finish man får med stål. Vores titanium findes i tre forskellige farvernuancer, alt efter om du ønsker et lyst eller mørkere køkken.