fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Få et lækkert udstillingskøkken fra Rotpunkt

Hos Rotpunkt får du kvalitet i særklasse, når du køber et køkken – det gælder naturligvis også, hvis du skulle være så heldig at få mulighed for at købe en altid populær køkken udstillingsmodel. Fra tid til anden skal vi nemlig have skiftet ud i vores mange udstillinger, og derfor giver vi dig mulighed for at få fingrene i et af vores mange spændende køkkener til favorable priser.

  • Køb udstillingskøkken i flot og funktionelt design hos Rotpunkt

Der er nok at vælge imellem, når du handler køkken hos Rotpunkt. Vores sortiment tæller markedets største udvalg af bl.a. grebsfri køkkener og en imponerende farveskala. Vi tilbyder nemlig over 20 forskellige skabsfarver og intet mindre end 300+ standardfarver samt alle NCS farver og RAL farver. Det er bl.a. flere af disse mange spændende varianter, som du støder på, når det gælder udstillingsmodel køkken udsalg.

Har du interesse i udstillingskøkken tilbud, så tag et kig forbi en af vores mange butikker, hvor du finder et stort og spændende udvalg af udstillinger. Her byder vi på:

  • Udstillinger med moderne køkken
  • Udstillinger med klassisk køkken
  • Udstillinger med specialdesignede løsninger

Kontakt din nærmeste forhandler for at høre om udstillinger til salg.

Der er noget for enhver smag, når du handler hos Rotpunkt. Du får naturligvis altid højeste kvalitet. Vi sælger intet mindre end kvalitetskøkkener i slidstærke materialer i lette og praktiske elementer. Vores produktion er baseret på miljøvenlig produktion, der ud over at skåne miljø også reducerer såvel fældning af træer med hele 37% grundet brug af biomasse samt reducerer vægten på dine skabs-elementer med hele 30%. Denne produktion sikrer dig slidstærke materialer, der holder år ud i fremtiden. Vi kalder det:

Køkkener i miljøvenlig Greenline produktion

Uanset om det drejer sig om en udstillingsmodel eller et traditionelt købt køkken, så får du tysk grundighed og robuste materialer i smuk kombination med æstetisk skandinavisk design. Vores firma tæller intet mindre en over 90 års erfaring indenfor produktion af- og rådgivning omkring kvalitetskøkkener. Rotpunkt er din garant for altid højeste kvalitet og smukt design.

Når vi designer køkkener for vores mange kunder, så er det altid med smukt design, stor funktionalitet, optimering af plads samt ergonomi for øje.

Når du handler køkken fra Rotpunkt, så er det vigtigt for os, at du får det køkken, som du drømmer om. Derfor tager vi også gerne en snak med dig omkring dine ønsker for at sikre os, at vi matcher præcis de behov, som du har til dit køkken i det daglige. Et køkken er et rum, hvor der bruges utroligt meget tid i løbet af dagen, så det er vigtigt, at det matcher alle de funktioner, der er nødvendige samt den færden der er af familiens medlemmer.

Vi udbyder med jævne mellemrum et udstillingskøkken til salg. Hold øje med vores mange butikker eller måske blot den lokale butik for at se, om netop dit drømmekøkken er kommet til salg til favorable priser.

Du er altid velkommen til at bestille et af vores mange køkkenkataloger, så du kan gå og tænke lidt over dine ønsker og måske komme og tage et kig på vores populære udstillinger for at være sikker på, at du finder præcis det du søger. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opfylde dine køkken-drømme. Vi tilbyder desuden alt til bad og garderobe.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde