fbpx
Butikker


Aftal møde


Få lækker badeværelse inspiration hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt er vi eksperter i at hjælpe dig i mål med dine badeværelses-drømme. Vi byder på ikke alene spændende inspiration til nyt badeværelse i form af vores populære kataloger og vores flotte badeværelses-udstillinger – vi har også et væld af eksperter, der har års erfaring i smart og funktionel indretning, pladsoptimering, ergonomiske løsninger og ikke mindst smukt design. Vi tilbyder:

  • Bad inspiration i både kataloger og i vores butiks-udstillinger

Vi byder endvidere på et stort udvalg af såvel elementer og skuffer, som fås med og uden greb. Vores store farveudvalg og de mange træsorter, der er at vælge imellem, vil helt sikkert give dig af masser af badeværelse inspiration.

Spændende ideer til nyt badeværelse

Vi glæder os til at forkæle dig med markedets mest lækre produkter og slidstærke designs og ikke mindst give dig masser af nyt badeværelse inspiration gennem vores kataloger. Du finder vores kataloger online samt i vores mange butikker. Vores butikker byder ligeledes på lækker inspiration bad udstillinger og muligheden for selv at se og mærke den altid høje kvalitet. Gæster du en af vores mange udstillinger, så kan du glæde dig over:

  • Kvalitetsbadeværelser produceret i miljøvenlig Greenline Bioboard serie
  • Markedets største udvalg af bl.a. grebsfrie løsninger
  • Mere end 300 standardfarver, alle RAL- og NCS farver
  • Mange forskellige træsorter
  • Et væld af spændende grebs-løsninger
  • Altid professionel rådgivning

Det er svært ikke at blive inspireret. Vores populære udstillinger byder på inspiration til badeværelse, der er svær at stå for. Vi hjælper dig gerne i mål med alle dine badeværelses-drømme ved at tage en spændende dialog med dig omkring dine ønsker og drømme om smart, funktionel og slidstærk badeværelses-indretning.

Uanset om det drejer sig om et større eller mindre rum, som du ønsker indrettet på ny, så ser vi det altid som en spændende opgave at få det mest optimale ud af de rammer, der er til rådighed. Et badeværelse med skråvægge eller få kvadratmeter er ingen hindring for en perfekt løsning. Sammen sætter vi rammerne for husstandens behov og matcher såvel ønsker til farver, former, indretning og funktionalitet. Vi tilbyder bl.a.:

  • Moderne design
  • Klassisk design
  • Specialdesign

Tag et kig ind i en af vores mange butikker, som du finder rundt omkring i landet. Vi står klar med inspiration badeværelse design, der helt sikkert matcher dine drømme. Vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine næsten uanede muligheder med en Rotpunkt-løsning.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.