fbpx
Butikker


Aftal møde


Eksempel på møbel til badeværelset

Artikler

Sådan vælger du det perfekte møbel til badeværelset

Et møbel til badeværelset kan have stor betydning for det æstetiske udtryk og funktionaliteten i badeværelset. Møblet skal nemlig ikke kun have plads til den nødvendige opbevaring, det skal også passe ind i stilen på resten af badeværelset og naturligvis være i en stil, der falder i din personlige smag. Hvis du overvejer at skifte det gamle møbel på badeværelset med et nyt eller skal renovere hele badeværelset, så læs med her, hvor vi giver dig 6 gode råd til at vælge det helt perfekte badeværelsesmøbel.

Vi vil have råd og vejledning?

Book møde hos en konsulent i din lokale Rotpunkt her

Møbel til badeværelse i træ med to vaske

1. Hvilke ønsker har du til dit nye badeværelses-møbel?

Når du skal vælge et nyt møbel til badeværelset, er første skridt på vejen at kortlægge, hvilke ønsker du har til møblet. Mulighederne inden for badeværelsesmøbler er mange, og hos Rotpunkt skræddersyr vi løsninger, der passer til dine drømme. Det betyder også, at når det kommer til møbler til badeværelset, har vi både forskellige badeværelsesskabe med håndvask, højskabe, underskabe, overskabe, låger, greb og bordplader, som alt sammen giver dig mulighed for at sammensætte et møbel efter dine drømme. 

høje skabe i badeværelset med plads til vask

2. Hvilke behov skal det nye møbel på badeværelset udfylde?

Når det kommer til valg af møbel til badeværelset, er funktionaliteten afgørende i hverdagen. Overvej derfor hvilke behov du har, og hvad møblet skal kunne rumme for at give dig den bedste funktionalitet i dagligdagen. Måske skal møblet have plads til opbevaring af håndklæder, plejeprodukter og toiletartikler? Det kan også være, at du drømmer om et møbel med plads til vaskemaskine og vasketøjskurve?

Møbel med opbevaring under vask

3. Hvilken stil drømmer du om?

Badeværelsesmøblet har stor betydning for det æstetiske udtryk på hele badeværelset. Derfor er det også vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvilken stil man drømmer om på sit badeværelse. Skal der være moderne, klassisk eller måske have et specialdesign?

Hos Rotpunkt har vi mange forskellige designs, så uanset hvilken stil du drømmer om, så kan du finde et møbel til badeværelset, der matcher din stil.

mørkt møbel til badeværelset

4. Hvilke farver og materialer?

Valget af farver og materialer er endnu en vigtig ting at gøre sig tanker om, når man skal vælge møbel til badeværelset. Lyse farver kan give badeværelset et roligt, rummeligt og elegant udtryk, hvilket særligt er værd at overveje for mindre badeværelser. Mørke farver kan derimod tilføre et moderne og eksklusivt udtryk til badeværelset.
Hos Rotpunkt kan du vælge mellem mere end 300 standardfarver og mange forskellige træsorter.

badeværelse i lyse farver

5. Hvad er der plads til på badeværelset?

Ønskerne og drømmene kan være mange, men man er altid nødt til også at tage højde for rummets størrelse og rummelighed, når man skal vælge det perfekte møbel til badeværelset. Sørg derfor for at have målene på badeværelset – både højden, dybden og bredden. På den måde kan vi hos Rotpunkt på bedste vis rådgive dig til, hvordan du bedst muligt får plads til det ønskede.

badeværelsesmøbel

6. Hvad er budgettet?

Vi har mange forskellige løsninger inden for badeværelsesmøbler i forskellige prisniveauer. Sørg derfor for også at overveje, hvor mange penge du vil afsætte til møblet. Uanset dit budget kan Rotpunks konsulenter rådgive dig og hjælpe dig med at finde en perfekt løsning inden for dit budget.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde

Besøg Rotpunkst butikker

I alle Rotpunkts butikker står vores konsulenter klar til at hjælpe og rådgive dig, der drømmer om et nyt badeværelsesmøbel. Vores konsulenter har mange års erfaring inden for indretning, pladsoptimering og indretningsdesign