fbpx
Butikker


Aftal møde


Moderne badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse i slidstærkt og smukt design?

Hos Rotpunkt forhandler vi kun slidstærke designs og prisen er som altid favorabel. “Hvad koster et badeværelse?” – er det første spørgsmål som oftest kommer fra de kunder, der vælger badeværelser hos Rotpunkt. Der er mange faktorer, der gør sig gældende før, at vi kan besvare dette spørgsmål, men i dialog med dig finder vi frem til dine behov, valg af farve, træsort og ikke mindst tilbehør.

 

Tilbage til spørgsmålet om, hvad koster et badeværelse i slidstærkt og smukt design? Dertil kan vi med stolthed konstatere, at alle vores badeværelses-løsninger bygger på slidstærk tysk produktion udført i smukt og æstetisk skandinavisk design. Vi tilbyder bl.a.:

  • Badeværelsesindretning i klassisk eller moderne design
  • Specialdesignede badeværelses-løsninger

Uanset dit valg, så får du materialer, der er lavet i højeste kvalitet. Alle vores skabe i Greenline serien er svanemærkede.

Hvad koster nyt badeværelse i sort, hvid eller måske en helt tredje farve?

Hos Rotpunkt tilbyder vi et væld af farver, når du skal finde den helt rigtige badeværelses-løsning. Vi fører bl.a. mere end 300 standardfarver og over 20 indvendige skabsfarver. Din samlede pris afhænger bl.a. også af dit valg af badeværelses-tilbehør som vask, armatur, bordplade og hvidevarer såsom vaskemaskine og tørretumbler.

Tag et kig ind i en af vores mange butikker, hvor du ud over masser af spændende inspiration fra vores udstillinger også kan indhente nyt badeværelse tilbud efter en god dialog med vores professionelle rådgivere. Sammen finder vi en løsninger, der matcher dine badeværelses-drømme.