fbpx
Butikker


Aftal møde


badeværelsesmøbel med håndvask

Nyt badeværelse

Måske kender du allerede Rotpunkt for vores fantastiske og unikke kvalitetskøkkener. Har du allerede selv et køkken fra Rotpunkt, så vil det også være det naturlige valg, når der skal bygges et nyt badeværelse i samme gode kvalitet.

 

Realisér din drøm om et lækkert og personligt badeværelse

Går du med drømme om et unikt og personligt køkken i lækre og tidsløse materialer, så står Rotpunkt klar til at føre drømmen ud i livet. Vores passionerede medarbejdere hjælper dig med at finde det helt rette design, der lever op til dine ønsker og behov for et nyt badeværelse.

Et Rotpunkt badeværelse rummer af forkælelse med markedets mest lækre produkter og slidstærke designs. Uanset, om det drejer sig om et større eller mindre rum, så sørger vi altid for at få bedste ud af de rammer, som vi har til rådighed.

Sammen finder vi en løsning, der lever op til boligens behov for design og funktionalitet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Miljøvenlige materialer i højeste kvalitet

Hos Rotpunkt stræber vi efter at levere bæredygtige badeværeslesløsninger i høj kvalitet, som både kommer dig og miljøet til gode. Derfor er alle produkter PEFC og FSC certificerede. Det betyder, at du med god samvittighed kan bygge dit personlige badeværelse.

Med fokus på bæredygtige materialer behøver dit nye badeværelse ikke at koste en formue. Uanset hvilke materialer, du vælger at udskifte, behøver du aldrig at gå på kompromis med kvalitet. Her er der kælet for detaljerne, så du får et moderne og unikt design sammen med smarte og innovative løsninger.

Har du spørgsmål?

Få en god snak med en af vore badeværelses eksperter om alle dine badeværelsesdrømme.

Find din nærmeste forhandler her

Kun fantasien sætter grænser

Når det gælder dit nye badeværelse, er der ingen begrænsninger. Derfor er der også en masse beslutninger, der skal tages og valg, der skal træffes. Vi står altid klar med professionel rådgivning fra start til slut, så du er i trygge og kompetente hænder hele vejen igennem.

For at du kan få dit drømmebadeværelse tilbyder vi mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver. Det vil sige, at du har fri mulighed for at designe et helt unikt badeværelse, der afspejler lige præcis din personlighed.

Med vores mange muligheder for at mikse og matche på tværs er du sikker på at finde lige netop den kombination, der gør dig glad for at skulle installere et nyt badeværelse i dit hjem.

Besøg vores showroom og oplev det gode håndværk helt tæt på. Med vores ekspertise og erfaring er du sikker på at få det nye badeværelse, du drømmer om.

Jeg skal have et nyt badeværelse – hvad nu?

Når du først har taget beslutningen om, at der skal et nyt badeværelse til. Så begynder der en længere proces, hvor man hele tiden skal sørge for at holde tungen lige i munden. Derfor tilbyder Rotpunkt også professionel rådgivning helt fra start, så man er sikker på at føle sig i gode hænder hele vejen igennem forløbet. Vi sørger både for at rådgive i forhold til materialevalg, indretning og renovering. Det vigtigste for os er, at vi tager udgangspunkt i dine eller jeres personlige ønsker for et kommende badeværelse, og får disse til at gå op i en højere enhed.

Alle produkter fra Rotpunkt er PEFC og FSC certificeret. Desuden finder man også Greenline Bioboard, som er miljøvenlig produktion af de fleste produkter. Det betyder, at man med god samvittighed kan benytte de forskellige produkter på hjemmesiden, uden at bekymre sig om, hvordan dette nu påvirker miljøet.

Hjemmesiden her hjælper dig med at skabe overblik over de forskellige serier, som du skal bruge for at gøre dit badeværelse nyt. De forskellige serier er kendetegnet ved stilsikkerhed, som giver dig en tryghed med i købet, når du vælger et produkt fra Rotpunkt. Samtidig med at den fantastiske kvalitet gør, at du vil have et produkt, som kan holde til at blive brugt hver eneste dag i mange år frem fra nu.

Find et badeværelsedesign som er lige dig

Alt efter hvilke materialer man er til, vil der være flere forskellige løsninger, man kan benytte sig af. Rotpunkt tilbyder fx mere end 300 standardfarver. Det betyder, at der ikke er ekstra gebyrer for at vælge andre farver. Derudover kan du også vælge mellem over 20 forskellige korpusfarver uden merpris. Dine tilvalg og unikke styling af dit badeværelse behøver altså ikke at blive begrænset af økonomiske forhold, der normalt ville få dig til at vælge anderledes.

Når du har mulighed for at sammensætte badeværelsesskabe, bordplader, armaturer og alle de andre produkter på tværs af farver og materialer, så har du også muligheden for at skabe et helt unikt og personligt udtryk.

Hos os finder du også markedets største grebsløse udvalg, hvilke mange foretrækker i rum med høj luftfugtighed. Med greb på skabe og skuffer lægger støvet sig nemlig nemmere, og når det så bliver fugtigt, vil det blive svært at gøre rent. Så for at gøre det mere rengøringsvenligt over for sig selv, så kunne det også være en af de overvejelser, du skulle have ind over dit design.

Måske har du lyst til, at indretningen skal være lidt ekstra vild eller anderledes end det, du finder så mange andre steder. Med de mange muligheder for farvevalg og udskiftning af forskellige materialer, kan du mikse og matche på tværs, indtil du finder lige den løsning, som gør dig glad over at skulle installere et nyt badeværelse.

badeværelse inspiration

Skab et helt nyt look med en badeværelserenovering

Hvis du ikke skal bygge nyt badeværelse, men i stedet for skal renovere det gamle, kan du stadigvæk godt gå ud og købe nye badeværelse møbler. Blot med ganske få udskiftninger af armaturer, vask og bordplader kan du skabe et helt nyt look.

På den måde behøver en renovering af dit nuværende badeværelse heller ikke komme til at koste en formue. Selvfølgelig alt efter hvilke materialer, du vælger at udskifte de gamle med, kan du komme i gang for et ganske beskedent beløb – dog uden at gå på kompromis med den fantastiske kvalitet, som Rotpunkt alle dage har været kendt for landet over.

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser hos private, institutioner og virksomheder. Med en badeværelsesrenovering står vi for at koordinere alt fra start til slut, så du står tilbage med et resultat, der er mere enkelt, funktionelt og fuldendt.

Hvad kendetegner et Rotpunkt badeværelse?

Rotpunkt har alle dage været kendt for vores høje kvalitet. Alle produkter er lavet med øje for detaljen og kun i materialer i høj kvalitet. Derudover får du også et moderne og stilrigtigt design sammen med smarte og innovative løsninger, der gør selv de mest kringlede rum til en leg at indrette.

Er det småt med pladsen kræver det kreative løsninger til at finde mere plads til opbevaring. Det kan også være et dumt hjørne eller en sjov form på rummet, som er din udfordring. Her er vi selvfølgelig også behjælpelige med smarte løsninger, der vender rummets udfordring om til at være det lille smarte twist, som gør det til noget ekstra, når man træder ind i rummet.