Bryggers skabe | Find lækre skabe til bryggers online
Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt bryggers

Smarte bryggersskabe i høj kvalitet

Hos Rotpunkt er vi eksperter i indretning af bryggers – dette være sig også i design af alle former for skabs-løsninger – sågar højskabe til bryggers. Vi har intet mindre end 85 års erfaring indenfor produktion af kvalitets-skabe til såvel garderobe, bad samt køkken – vi tilbyder bl.a. markedets største grebsløse udvalg.

Ingen opgave er for stor eller for lille til vores professionelle rådgivere, der altid står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning omkring dine bryggers-drømme.

Rotpunkt tilbyder dig intet mindre end skabselementer i et væld af farver og træsorter. Vores produktion består af miljøvenlige materialer, produceret på en sådan vis, at dine skabselementer tilmed har en reduceret vægt på hele 30% samtidig med, at der er produceret med biomasser, der i den grad giver dig slidstærke skabsløsninger. Vores sortiment byder bl.a. på:

  • Miljøvenlig produktion med bl.a. biomasse
  • Greenline Bioboard serien i højeste kvalitet
  • Slidstærk tysk grundighed forenet med æstetisk skandinavisk design
  • Mere end 300 standardfarver og 26 træsorter
Rotpunkt tilbehør
Bryggers


Der er masser af fordele ved køb af bryggers- eller garderobeløsninger hos Rotpunkt. Uanset dit ønske om store eller små skabe, så kommer vores store ekspertise dig gerne til rådighed, når du gæster en af vores mange populære butikker. Her kan du ligeledes finder masser af spændende bryggers-udstillinger og hente inspiration til det bryggers, som du drømmer om.

Tag en snak med en af vores professionelle rådgivere, så vi sammen kan finde præcis det bryggers skabe tilbud, som matcher dig, din økonomi og dine drømme. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med former, farver og indretning.

Din bryggersdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bryggers der er designet helt efter dine bryggersdrøm.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.