Greb til køkkenlåger | Bestil greb til køkken online
Rotpunkt køkkenvalg

Nye greb til køkkenlåger og skuffer

For at give køkkenet den sidste finish er detaljer som grebene på køkkenlåger og skuffer vigtige. Man kan være med til at understrege køkkenets stil og den stemning, man gerne vil have frem, når man opholder sig i køkkenet. Derudover skal man også tænke på funktionaliteten i at have de rigtige greb. Det er nemlig disse, som kan være med til at gøre arbejdet nemmere i hverdagen, når det skal gå hurtigt, og du åbner og lukker skuffer og låger i ét væk.

Nye køkkenlåge greb kan også være en nem måde at friske det gamle køkken op på. Det behøver ikke at koste alverden og så kan det give det gamle køkken et helt nyt udtryk.Greb til skuffer

Rotpunkt tilbyder et stort udvalg af spændende greb til skuffer. Her er både fokus på designet men i særdeleshed også funktionaliteten i at godt og fast greb. Grebene kan mikses på kryds og tværs for at skabe dit eget personlige udtryk.

Greb til køkkenskabe

Med skabe hængende oftest oppe i hovedhøjde, vil de køkkenskabe greb man vælger også blive meget synlige. Hertil tilbyder Rotpunkt også et stort udvalg af greb. Det er selvfølgelig muligt at køre stilen hele vejen igennem og benytte samme greb på alle skuffer og låger. Eller sammensætte individuelle løsninger, som giver køkkenet et personligt og unikt udtryk.

Den sidste hånd på værket er greb køkkenlåger

Selvom det kan virke som så lille en ting, så er de greb man vælger til sine køkkenlåger og skuffer med til at skabe det samlede udtryk i køkkenet. Derfor er det også gerne dem, man vælger sidst i selve designprocessen.

Når man har besluttet sig for hvilke materialer, man gerne vil bygge sit nye køkken i. Eller hvis man pifter det gamle køkken op og tager udgangspunkt i de farver og materialer, man finder der. Kan man herefter bruge grebene til at sætte den sidste hånd på værket.

Sådan vælges greb til køkken

Er du i tvivl om hvilke greb køkken, som vil give den helt rigtige finish. Eller hvad for en stemning du ønsker at underbygge i køkkenet. Så tøv ikke med at tage fat i vores professionelle personale, der står klar med gode råd og vejledning i forhold til at sammensætte og matche vores mange forskellige produkter.

Vi ser de kreative løsninger og sammensætter løsninger på ny, så de til sammen skaber din drøm.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes