fbpx
Butikker


Aftal møde


Grepsfritt kjøkken i tre

Et designkøkken fra Rotpunkt bliver aldrig kedeligt.

Køkkengreb

Selvom det kan virke som en lille detalje, er de greb du vælger til dit køkken med til at skabe det endelige udtryk. Af denne grund er greb også noget af det sidste man vælger.

Når materialerne af dit nye køkken er valgt, bruges grebene til at afrunde designet.

Moderne svanemerket kjøkken greenline serien fra rotpunkt innovations-2022

Grebsfrie køkkenlåger i eksklusivt design

Rotpunkt tilbyder markedets største udvalg af grebsfrie køkkenlåger. Vores skuffefronter og skabslåger uden greb leveres i eksklusivt design af højeste kvalitet, slidstærke materialer og i en række farver.

Hvordan vælges greb til køkkenet

Er du i tvivl om hvilke greb vil give den rette finish, kan vi guide dig gennem alle mulighederne. Sammen ser vi på alt fra de klassiske til de kreative muligheder for at finde præcis det du ønsker. Bestil en konsultationstime hos os i dag!

Grep-for-skuffer

Greb til skuffer 

Rotpunkt tilbyder et stort udvalg af greb til skuffer. Her er både fokus på design, men også funktionaliteten af det gode og faste greb. Grebene kan mikses på tværs for at skabe dit eget personlige udtryk.

Håndtak-for-skap

Greb til Højskab

Højskab indeholder ofte køl og frys, disse kan være tunge at åbne og kræver ofte en anden type greb. Rotpunkt tilbyder et stort udvalg af greb. Det er selvfølgelig mulig at køre stilen hele vejen igennem og bruge det samme greb på alle skuffer og låger. Eller sammensætte individuelle løsninger som giver køkkenet et personlig og unikt look.

 

oversigt over forskellige greb

Stort udvalg af greb

Det kan virke overvældende og uoverskueligt at vælge mellem alle vores greb. Men bare rolig, vi har kun alle de muligheder for at kunne give dig et unikt og personligt køkken, som passer til netop dine behov – og vores dygtige indretningskonsulenter står altid klar til at hjælpe og guide dig.