Rotpunkt køkkenvalg
Sorte køkkener

Sort køkken

Er du på udkig efter nyt sort køkken, så er et af de mange spændende mørke køkkener fra Rotpunkt Køkken måske den perfekte løsning for dig.

Vi tilbyder kvalitets-køkken i trendy design med fokus på slidstærke materialer og stor funktionalitet – du finder naturligvis dit mulige nye trendy sort køkken til attraktiv pris hos Rotpunkt Køkken.

Sorte køkkener i højeste kvalitet

Vi fører et bredt sortiment af såvel sorte køkkener som øvrige farver i forskellige udformninger. Her kan du bl.a. vælge imellem køkkendesigns i altid højeste kvalitet udformet i:

  • Køkkendesign med mat overflade
  • Køkkendesign med lak overflade
  • Køkkener udført i laminat eller træ

De mange valgmuligheder gør det næsten umuligt at vælge, men med lidt professionel rådgivning fra vores erfarne salgs-personale, så kan vi sammen finde frem til den køkkendrøm, der matcher såvel dit køkken som din økonomi.

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Carbon
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort


Mat sort køkken

Ønsker du trendy sort køkken med en mat overflade, så kan du glæde dig over det indbydende udvalg, som vi kan præsentere dig for her hos Rotpunkt Køkken.

Vi giver dig gerne en spændende introduktion til de mange spændende kombinationsmuligheder, som vores elementer indbyder til. Du finder vores køkkenelementer udført med:

  • PEFC/FSC certificering og miljøvenlig produktion

Vi har gennem en lang årrække hjulpet en lang række danske husstande med opgradering, renovering eller udskiftning af dele af- eller hele køkkenet med bl.a. nyt sort køkken med mat overflade.

Klassisk, trendy og i den grad tidløst og et altid sikkert valg, når du vælger køkken, som du skal have stor glæde af mange år frem. Du kan se et spændende og ikke mindst inspirerende udvalg af køkkenelementer i mat sort farve her på siden.

Sort højglans køkken

Skal du have køkken med smukke sorte nuancer og skinnende overflade, så er sort højglans den perfekte løsning for dig. Elegant, stilrent og nærmest ikonisk look er ofte det udtryk, som vores køkkener med valg i sort højglans kommer til at udstråle.

Sort køkken inspiration

Du finder, ud over en altid spændende inspiration af bl.a. sorte køkkener, også et væld af andre farver her på siden. Vores mange flotte traditionelle eller designerkøkkener finder du i innovative og stilfulde kombinationer.

Du kan eksempelvis vælge et eller flere elementer i en anden farve for at sætte dit helt eget præg på dit kommende køkken. Vi tilbyder et bredt farveudvalg og kan eksempelvis tilbyde mulighed for:

  • 300 trendy standardfarver
  • 26 trendy korpusfarver

Selv med sort som hovedfarven på dit kommende køkken, så har du stadig uanede muligheder, når du sammensætter dit nye køkken med køkkenelementer og farvekombinationer fra Rotpunkt Køkken.

Lækkert skandinavisk design

Alle Rotpunkt køkkener er designet i det lette og stilfulde skandinaviske design. Der er dog masser af spændende muligheder for dig, der ønsker selv at designe dit køkken.

Det smukke design i forening med den tyske stærke kvalitet giver dig køkken, der kan holde mange år ud i fremtiden. Et køkken, som du bare vil elske at færdes i – uanset hvad tid på døgnet.

Vi sørger for at smukt og trendy design går hånd i hånd med højeste kvalitet og stor funktionalitet.

Markedets største udvalg

Vi tilbyder bl.a. markedets største grebsløse udvalg og et bredt sortiment af køkkener med greb. Her kan du vælge imellem mange spændende varianter, og der er helt sikkert noget for enhver smag, når du går på opdagelse i såvel greb, elementer, bordplader, armaturer, vask og hvidevarer.

Miljørigtig produktion

Vores produktion af Greenline Bioboard baseret på majskolber reducerer forbruget af træ med 30% og giver dig elementer, der tilmed er 37% lettere. Et Rotpunkt køkken er et miljørigtigt køkken.

Uanede muligheder med Rotpunkt

Et køkken fra Rotpunkt Køkken byder på uanede muligheder. Vi glæder os til sammen med dig at tage en snak om, hvordan dine køkkendrømme ser ud. Ingen drømme er for store eller for små til os. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Besøg vores butikker

Find os i de mange lokalbutikker rundt omkring i landet. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye sorte køkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.