Indretning af det lille køkken | Få inspiration til dit minikøkken

Indretning af det lille køkken

Et funktionelt minikøkken, der også emmer af lækker æstetik, kan du sagtens skabe med smarte og skræddersyede løsninger. Små køkkener på få kvadratmeter kræver det rette valg og den optimale placering af skabe, hyldeplads og spiseplads. Med et minikøkken med begrænset plads, er det vigtigt, at du får udnyttet al pladsen maksimalt, så du undgår spildplads.

Skal der være plads til at udfolde sig med madlavning, bruger du køkkenet som arbejdsplads, eller skal der være plads til gæster? Din brug af rummet stiller krav til indretningen af det lille køkken, så du får tilstrækkelig med opbevaringsplads og bordplads, der imødekommer dine behov i det daglige.

Tænk højt, smalt og kompakt

Udnyt højden som opbevaringsplads med skabe eller hylder, der går helt til loftet. Topskabe fylder mindre og kan være ideelle til det mindre køkken. Med smalle køkkenelementer og hvidevarer kan du få plads til alt det nødvendige, selvom du bor i en lille lejlighed.

Hjørner, indhak og kroge kan benyttes til at skabe ekstra opbevaringsplads, når pladsen er trang. Tænk kreativt; hvis dit køkken har skråvægge, kan de ofte med et par små ændringer tilpasses, så de indgår som en integreret del af køkkenløsningen.

Centrerer du dit køkkens hovedelementer med vask, komfur og køleskab langs én enkelt væg, får du et samlet og strømlinet udtryk med høj funktionalitet. Det gør, at rummet syner større, du sparer plads og mindsker afstanden mellem de enkelte arbejdsstationer.

Vælg smarte løsninger

Med begrænset plads i et lille rum er orden og ryddelighed alfa og omega. Når møbler og arbejdsstationer ikke er i brug, behøver de ikke at optage unødig plads. Køkkenets møbler kan sammensættes og gøres fleksible, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med.

Udtræksborde, bænke og hylder kan give mere gulvplads, mens skydelåger og døre kan bruges til at skjule de elementer, du ønsker at gemme væk. Vægophængt service kan også være en løsning, der kan spare dig for plads.

Dit farvevalg skal sikre en rød tråd, som skaber overblik og sammenhæng i det lille køkken. Få, dæmpede og gennemgående farver på store flader giver ro og rene linjer. Lyse farver og glansfulde overflader åbner rummet og får det til at syne større.
Rotpunkt køkkenvalg
Køkkeninspiration
Få mere inspiration til dit lille køkken
Find spændende inspiration og se vores store udvalg af låger, bordplader og skuffer til det lille køkken i vores showrooms. Vi står klar med professionel rådgivning og inspiration til dit køkken. Vi har:

- Markedets største udvalg af grebsfrie modeller
- Over 300 standardfarver
- Stort program i trælåger

Hos Rotpunkt tilbyder vi skræddersyede løsninger til det lille køkken. Vi skaber flotte, holdbare og funktionelle kvalitetsløsninger, der passer til dine drømme og behov. Du finder inspiration til det lille køkken i vores flotte kataloger og køkkenudstillinger over hele landet.
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.