Et unikt køkken med håndlavede detaljer • Snedkerkøkkener ✓

Snedkerkøkkener

Effektivitet og luksus med et snedkerkøkken

I de senere år har der været en tendens til at køkkenet har fået en stadig større og mere fremtrædende plads i hjemmet, ligesom køkkenets status også er højnet.

I takt med denne udvikling, vælger flere og flere at investere i et køkken, som de kan have gavn og glæde at i mange år fremover. Et eksempel på dette, er et såkaldt snedkerkøkken, som bliver mere og mere populært.

Et snedkerkøkken er ren luksus idet det er lavet af naturmaterialer i form af robuste træsorter, og desuden er det håndlavet af snedkere, hvilket er grunden til at det kaldes et snedkerkøkken.

Når et køkken fremstilles på denne måde, er hvert eneste køkken et unikum, da ikke to køkkener bliver 100% ens. Det er også grunden til at snedkerkøkkener er så eftertragtede.

Udover at et snedkerkøkken er unikt rent designmæssigt og hvad angår materialer, så er snedkerkøkkenet desuden også fremstillet med brug af bæredygtige materialer.
Rotpunkt køkkenvalg

Black Raw

Hos Rotpunkt finder du slidstærke og flotte køkkener i træ, som er skabt til at holde i mange, mange år. Et trækøkken fra Rotpunkt kan tilpasses individuelt og fås i et helt fantastiske og enestående designs.
Skal dit næste køkken være et snedkerkøkken?
Udfyld felterne og bliv kontaktet af en af vores køkkeneksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Håndlavede detaljer

Når du vælger et snedkerkøkken fra Rotpunkt, får du et flot, slidstærkt og håndlavet køkken, som er fremstillet i robust træ. Det giver dig et slidstærkt og holdbart køkken med unikke detaljer. Hos Rotpunkt sørger vi altid for, at du får et personligt og unikt rum, der lever op til dine forventninger til, hvad er køkken skal kunne og hvordan det skal se ud.
Rotpunkt fordele

Hos Rotpunkt går vi meget op i miljøet og bæredygtighed. Derfor er vi stolte af at Rotpunkts Greenline køkkenserie i begyndelsen af 2022 opnåede certificering med Miljømærkning Danmarks officielle Svanemærke, som kun produkter, der lever op til særlige krav om bæredygtighed, kan opnå.

Rotpunkt køkkenvalg

Zerox HPL XT Clay

Vores Zerox HPL XT Clay Greenline-køkken er holdt i rolige grå, lerfarvede nuancer med mulighed for at vælge en løsning, hvor topskuffer og skabslåger holdes i to kontrasterende farver. Alle overflader er matte, ligesom de har "anti-fingeraftryk", hvilket gør dem yderst nemme at holde rene.

Af særlige funktioner kan nævnes de lofthængende hylder som, ud over at have et lækkert design, er yderst praktiske og pladsbesparende. Den indbyggede LED-belysning er i øvrigt klar til "Smart Home"-integration, og der er mulighed for at få en moderne og diskret loftintegreret emhætte.

Høj kvalitet

Når du køber et Snedkerkøkken, er du sikret den absolut højeste kvalitet. Snedkerkøkkenet er et håndlavet køkken i træ med masser af fine detaljer, og desuden fremstillet med slidstærke overflader, der holder hele livet igennem. Vores snedkerkøkkener er tilpasset dine behov på den bedst mulige måde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores showroom og inspirere dig med vores brede sortiment af moduler, bordplader, køkkenskabe, låger og greb samt køkkenvaske, køkkenarmaturer, skuffer m.m. – alt sammen i innovativt design fra Rotpunkt.
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.