fbpx
Butikker


Aftal møde


Mød medarbejdere

Rotpunkt erhverv

Tysk kvalitet, skandinavisk design og bedste bæredygtighed

Rotpunkt køkken kendetegnes ved tysk kvalitet, skandinavisk design og ikke mindst at det er Europas mest bæredygtige køkkenfabrik.

 

Kompetent partner

Din kvalitets- og miljøbevidste samarbejdspartner 

Hos Rotpunkt få du unikke designs og fleksible løsninger, der matcher dit projekt. Vi producerer solide og gennemtænkte løsninger, der kombinerer tysk kvalitet, skandinavisk design og hensyn til miljøet. Vi kan tilbyde store fordele gennem vores Mix & Match koncept og kan levere indretning til både køkken, bad og garderobe, til alle typer af byggerier i hele Danmark.

Rotpunkts kvalitetskøkkener, produceret i Tyskland fokuserer på projektets individuelle behov, når det kommer til design og funktion, men også, måske vigtigst af alt, bæredygtighed. Som virksomhed har Rotpunkt i flere år taget skridt til at udvikle varige bæredygtige løsninger i hele værdikæden.

 

Greenline – vores svanemærkede sortiment!

Et vigtigt fokus i dette arbejde er vores samlede CO2-aftryk, som år efter år viser os, hvordan vi har formået at reducere udledningen.

Hvad vil det sige at være bæredygtig?

Bæredygtighed er et miljøfokus i et mere langsigtet perspektiv. Med målet om at være Danmarks mest bæredygtige køkkenleverandør stiller vi ikke kun krav til miljøvenlig produktion – vi stiller strenge krav til kvalitet, holdbarhed og ikke mindst cirkulær økonomi.

 

Har du spørgsmål?

Kvalitet er bæredygtighed

Rotpunkt leverer bæredygtige køkkener i tysk kvalitet til fornuftige priser.

Både korpus, beslag og låger er lavet til at holde. Med solide korpus, hvor kanterne er lasersvejset, siderne er 16 mm, top, bund og hylder er 19 mm og med en 8 mm bagplade, som er fæstet i en notgang,  sikrer vi et solidt og holdbart køkken. Hylder er fæstnet med låsetap, så de holder sig på plads.

Vi kan også integrere belysning i skabene, hvilket gør monteringen nem.

Bærekraftig produksjon

Tilpasningsdygtig 

Vi kan tilpasse både dybde, bredde og højde på korpus og få et skræddersyet køkken eller badeværelse. Over 250 frontfarver og 20+ korpusfarver med vandafvisende materialer giver dig mange valgmuligheder.

Har du spørgsmål?

Bærekraftig skogbruk

Bæredygtighed i alle led

Vores Greenline serie er, som det første komplette køkken, Svanemærket efter nye og skærpede krav: ISO14024 type 1.

Vores Greenline køkkener er produceret af 90 % genbrugstræ og Rotpunkts egne grænser for afgasser i hjemmet er 30 % under lovens grænser. Dette forbedrer hverdagen for dine kunder og bygger op mod den cirkulære økonomi og FN’s verdensmål.

 

Greenline-seriens produkter opfylder også krav iflg. BREEAM 6.0.

Projekt fordele med Rotpunkt inventar

 • +
  Svanemærket køkkenserie

  Rotpunkt Greenline serien er Svanemærket med ISO14024 type 1 efter nye og strengere krav som kom i 2021.  Greenline lever op til Svanens krav til VOC.  Derudover er spånpladerne testet og certificeret iht kravene i 4STAR**** for at sikre lave emissioner af formaldehyd.  Svanemærket sikrer fravær af kræftfremkaldende stoffer.

  Greenline seriens produkter tilfredsstiller krav iht. BREEAM 6.0.

 • +
  Kvalitet der holder

  Et Rotpunkt køkken er lavet til at holde.

  Vandrette sider er 19 mm, lodrette sider er 16 mm og begge er lasersvejset. Bagbeklædning er 8 mm og fæstet i notgang.

  Skabene er samlet fra fabrikken og står på ben.

 • +
  Lave emissioner i indeklimaet

  Greenline produkterne er Svane og Blauer-Engel mærket og dermed allergivenlige.  Greenline serien slipper 70% mindre afgasser ud i rummet som du opholder dig i.

 • +
  Forberedt til montering

  Køkken og bad kan tilpasses hvert enkelt projekt. Overskabe festes og skrues på lister, som kan placeres i forskellige højder.

  Under- og højskabe står direkte på gulv og festes i væggen.

Høj kvalitet– med Rotpunkts skræddersyede løsninger får du høj kvalitet og unikke og tilpassede designs, der gør boligerne attraktive i mange år fremover. Flotte og originale indretnings-løsninger øger altid tiltrækningskraften, værdien og omsætteligheden af boligerne.

Kompetent sparring– Når du vælger at samarbejde med os, kan du bruge os som både rådgiver og sparringsparter. Vi hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, som både imødekommer dine og dine kunders ønsker og behov.

Attraktive tilkøb– Hos os er kundernes tilfredshed alfa og omega. Derfor giver vi dig også mulighed for at tilbyde dine kunder nogle attraktive tilkøb, så løsningen kommer til at passe bedst muligt til den enkeltes behov.

Kontakt os

Involver os i dit næste projekt, og giv dine kunder et bæredygtigt køkken, der sikrer et godt indeklima og mange gode oplevelser i et tysk kvalitetskøkken fra Rotpunkt.

Telefon: 40 880 400

Mail: erhverv@rotpunkt.dk