fbpx
Butikker


Aftal møde


Garderobe-indretning-1-1350x1350

Artikler

Få lækker garderobe inspiration hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt tilbyder vi markedets største udvalg af bl.a. grebsløse skabe og skuffer. Vi giver dig tilmed garderobe inspiration ud over det sædvanlige, hvis du besøger en af vores mange butikker, hvor du finder masser af spændende udstillinger med bl.a. smarte og funktionelle garderobe-løsninger.

Vi fører et stort udvalg af kvalitets-skabe og skuffer produceret med tysk grundighed i lækkert skandinavisk design. Vælg bl.a. imellem:

  • Garderobeløsninger i moderne eller klassisk design
  • Specialdesign efter dine ønsker
Vikutalierum-med-skydedoer-Rotpunkt-600x360

Viktaulierum

Drømmer du om at få god plads til alle de fødevarer, som ikke behøver at stå på køl?

Plads til alt det der roder i baggangen

Entre

Entre betyder at træde ind. Det er her, du byder gæster velkommen, og her vil du gerne vil have, at alting er på rette plads, så det ser pænt. På samme tid skal tøj, sko og ting være lette at komme til i hverdagen.

 

Markedets største udvalg

Uanset din forespørgsel, så byder vi på spændende garderobe indretning inspiration i vores mange butikker i smuk forening med vores altid spændende kataloger. Vi giver dig garderober inspiration og ikke mindst professionel rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der matcher dine garderobe-drømme.

Når det gælder inspiration garderobe farve, så kan du med fordel tage et kig på vores populære udstillinger. Vi tilbyder nemlig intet mindre end:

  • 300+ standardfarver, der tæller alle RAL og NCS farver
  • Mange smukke og forskellige træsorter

 

Dertil kommer alt det spændende tilbehør, som du vælge her hos Rotpunkt. Der er ingen tvivl om, at når det gælder lækker inspiration garderobe løsninger, så er Rotpunkt butikkerne det helt rigtige sted at besøge. Slidstærke produktioner fremstillet i den miljøvenlige Greenline Bioboard serie.

Vi står for kvalitets-løsninger. Tag en tur forbi en af vores butikker og tag en uforpligtende snak med vores professionelle rådgivere omkring dine muligheder. Vi har års erfaring i indretning, smukt design, funktionalitet og ergonomiske løsninger. Vi finder helt sikkert en løsning, der matcher dine drømme.