fbpx
Butikker


Aftal møde


Skydedør-hvid

Artikler

Sådan finder I den perfekte garderobeløsning

Garderobeskabe handler ikke kun om praktik og gode opbevaringsløsninger. Det er naturligvis en vigtig del, men garderobeskabe er også en essentiel del af indretningen og udtrykket i et hjem. Derfor er det centralt, når man skal vælge garderobeskabløsning at tænke på både opbevaringsplads og smarte opbevaringsløsninger, men man skal ikke glemme det visuelle udtryk.

Hos Rotpunkt sørger vi for at finde den garderobeskabsløsning, der passer til jeres hverdag og jeres hjem. I vores vejledning tager vi altid højde for jeres opbevaringsbehov, plads og hjælper jer med at finde frem til det design, der passer bedst til jer.

Her giver vi tre bud på unikke garderobeløsninger, som måske kan hjælpe jer et skridt tættere på at vælge den rette løsning.

Book et møde og få personlig vejledning til din garderobeløsning

Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe. Aftal et gratis møde her.

Få wow-effekt med et walk-in closet

Hvis I ønsker en garderobeløsning med wow-effekt, er et walk-in closet fra Rotpunkt værd at se nærmere på. Denne skabsløsning giver jer nemlig mulighed for meget opbevaringsplads, og I kan selv bestemme præcis, hvordan ruminddelingen skal være, så det passer til jeres hverdag. Dertil kommer naturlig den stilrene og elegante design, der lynhurtigt kan give rummet wow-faktor. 

Walk-in-closet kan være det oplagte valg

 • Hvis I har meget plads 
 • Hvis I har brug for meget opbevaringsplads
 • Hvis I drømmer om en velorganiseret garderobe  
 • Hvis I ønsker en løsning med ekstra wow-faktor 

 

Garderobe-walk-in-3

Se Rotpunkts walk-in-løsninger

Hos Rotpunkt har vi fokus på skræddersyede løsninger. Og det er ingen undtagelse, når det kommer til vores walk-in-closet-løsninger.

 

Pladsoptimér med skydedøre i garderoben

Garderobeskabe med skydedøre giver rummet et stilrent og roligt udtryk, da skydelåger ofte er minimalistiske og enkle i deres design. Samtidig er det praktisk – særligt hvis man ikke har meget plads eller blot ønsker at optimere pladsen i hjemmet.

En af de helt store fordele ved skydelåger er nemlig, at de er pladsbesparende, da det ikke kræver gulvplads foran skabet, når man skal åbne lågen. Adgangen til tøjet er også god, og du kan derfor i garderobeskabe med skydedøre altid nemt finde det, du leder efter. 

 

Garderobe med skydedøre kan være det oplagte valg

 • Hvis I har mindre plads
 • Hvis I ønsker at pladsoptimere 
 • Hvis I ønsker en praktisk løsning 
 • Hvis I ønsker en elegant og minimalistisk løsning 
 • Hvis I ønsker at gemme tingene væk bag låger 
Skyvedører-interior

Få skydedørslåger på dine nye eller gamle skabe

I behøver ikke starte helt fra bunden, hvis I ønsker garderobeskab fra Rotpunkt. Vi hjælper også gerne jer, der ønsker at modernisere jeres eksisterende garderobe med nye, praktiske låger.  

Skræddersyet garderobeskab til hjem med skrå vægge eller hjørner

Skråvægge, hjørner og mindre kroge i rummet kan få mange til at tænke, at det er spildplads. Men det behøver det slet ikke at være. Det er nemlig et oplagt sted at placere et garderobeskab. Hvis garderobeskabet skal stå der, er det dog nødvendigt at få specialdesignet skabet, så det passer lige præcis til de skrå vægge og hjørner, der er i jeres hjem. 

Garderobeskabe til skråvægge er det oplagte valg

 • Hvis I har skråvægge i rummet
 • Hvis I har halve skråvægge i rummet
 • Hvis I har kroge og hjørner, der hvor skabet skal stå  
 • Hvis I ønsker at pladsoptimere i rum med skråvægge
rumdeler-til-skraavaegge-1350x945

Få specialdesignet jeres skab til de skrå vægge

Rotpunkt er eksperter i specialdesignede løsninger. Derfor er et skab til skrå vægge eller hjørner ikke et problem. 

Sæt jeres eget præg

Ingen hjem er ens, og ingen familier er ens. Derfor mener vi også, at alle skal have mulighed for at tilpasse deres skabe til lige præcis deres hjem og deres hverdag. Det betyder blandt andet, at vi i alle vores skabe giver jer mulighed for selv at vælge farver, låger, greb, hylder og opbevaringsløsninger. Med andre ord kan I med Rotpunkt skabe jeres unikke garderobeskab, der passer præcis til jeres behov og stil.

Vores dygtige konsulenter i alle landets butikker står klar til at hjælpe og rådgive. 

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde