fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkkenalrum

Drømmer du om nyt trendy åben køkken og stue, så lad Rotpunkt Køkken være en del af din løsning. Vi leverer køkkener i trendy skandinavisk design med fokus på slidstærke materialer og stor funktionalitet.

Hos Rotpunkt Køkken hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige køkken alrum indretning med valg af farve, materialesammensætning og antal køkkenelementer. Vi giver dig mulighed for hele eller halve løsninger afhængigt af behov og tilbyder endvidere alt i tilbehør.

Åben køkken

Åbne køkkener er med til at skabe en helt speciel stemning i hjemmet. Det er i dette rum, at familien færdes mange timer om dagen. Der skal være plads til det hele og mest af alt, så skal funktionaliteten være i top. Vi tilbyder bl.a.:

 • Køkkener i træ eller laminat
 • Markedets største udvalg af bl.a. grebsløse køkkener
 • Alt i hvidevarer
 • Et bredt sortiment i bordplader
 • Et bredt sortment i vask og armatur/vandhaner

Vores mangeårige erfaring hjælper dig til det helt rigtige valg af indretning med fokus på optimal opbevaring, logistik og funktionalitet. Vælg bl.a. imellem:

 • Køkken i træ
 • Køkken i laminat
 • Køkken med mat overflade
 • Køkken med højglans

Et åbent køkken giver dig et væld af muligheder – muligheder som vi gerne hjælper dig med at udforske og samtidig, så sikrer vi os, at vi sammen når frem til netop dine ønsker for det perfekte køkken.

Lille køkken alrum

Har du et lille køkken, så er det stadig muligt at få et trendy og funktionelt køkken alrum. Indretning, ergonomi og den rette opbevaring på rette sted er en stor del af planlægningen, når du skal indrette nyt køkken.

Vi hjælper dig med at få den helt rigtige løsning til din husstand og byder på masser af inspiration på siden her, hvor du finder køkkenløsninger i mange forskellige varianter.

Smarte indbygnings-skabe, skjulte løsninger og god planlægning af opbevaring af køkkenudstyr kan gøre den store forskel, når det handler om at få dine køkkendrømme til at blive til virkelighed.

Stort køkken alrum

Det kan være en fordel med et stort køkken alrum, men er ikke en absolut nødvendighed. Med professionel rådgivning, så hjælper vi dig med at få dit rum til at fungere uanset størrelse.

Et stort køkken alrum giver dig dog et væld af muligheder. Her er det igen vigtigt, at rummet kommer til at fungere optimalt og at pladsen bliver udnyttet til alles bedste.

Køkken alrum inspiration

Hos Rotpunkt Køkken har vi sørget for masser af køkken inspiration, så du til hver en tid kan se de mange spændende muligheder, som vi tilbyder i vores brede produktprogram.

Vores materiale- og farvesammensætning giver dig uanede muligheder med et Rotpunkt køkken. Her kan du eksempelvis vælge imellem:

 • Mere end 300 standardfarver
 • Over 20 flotte skabsfarver

Dertil kommer de mange spændende farvekombinationer, nuancer og materialevalg, som bliver en spændende del af din beslutningsproces i forbindelse med nyt køkken-alrum.

Vi tilbyder hele løsninger

Hos Rotpunkt Køkken er alt muligt. Vi tilbyder såvel delløsninger som hele løsninger, når du skal have indrettet dit nye køkken.

Markedets største udvalg

Vi tilbyder dig markedet største udvalg af bl.a. grebsfrie køkkener. Her kan du vælge imellem de mange flotte varianter og glæde dig over såvel PEFC som FSC certificering, der er med til at sikre dig kvalitet i særklasse.

Kvalitetskøkken

Vores køkkener byder på tysk grundig kvalitet. Vi fremstiller vores køkkener af majskolber, der både reducerer skovbrug med 37% og sikrer dig lettere køkkenelementer. Her får du:

 • Greenline Bioboard Produktion i miljøvenlige materialer

Skandinavisk design

Vores køkkener er designet efter det lette og luftige skandinaviske design. Her har du mulighed for selv at sætte dit præg på sammensætning af køkkenskabe, farvevalg, køkkenbordplader og forskellige greb til dit køkken.

Få professionel rådgivning

Du finder vores butikker rundt omkring i hele Danmark, hvor vores engagerede og erfarne konsulenter står klar til at yde dig den bedst mulige rådgivning, når det gælder indretning af køkkenalrum.

Rotpunkt Køkken er din garanti for altid professionelle løsninger, højeste kvalitet og design, der i den grad lever op til alle dine køkkendrømme.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde