fbpx
Butikker


Aftal møde


Nyt køkken fra Rotpunkt

Artikler

Realiser køkkendrømmen med et nyt køkken fra Rotpunkt

Nyt køkken: Få drømmen ført ud i livet

Drømmer du om et nyt køkken? Hos Rotpunkt sørger vi for, at dit nye køkken passer til både dine behov og ønsker. Vores skræddersyede løsninger gør det muligt at
sammensætte og vælge køkkenelementer, så køkkenet tilpasses familiens hverdag. I mange familier er køkkenet det centrale samlingspunkt og hjertet i huset. Måltider
tilberedes og mange timer bliver brugt her hver dag. Derfor er det vigtigt, at et nyt køkken lever op til dine ønsker og behov – både i forhold til design, personlig stil og funktionalitet.

Uanset om dit nye køkken skal være stort eller lille, og næsten uanset hvilket budget du har, finder vi en løsning.

Vores sortiment til nye køkkener består af et bredt udvalg af designløsninger og funktionelle løsninger. Sortimentet byder på alt lige mange forskellige materialer, smukke
farver og flotte greb til en verden af funktionelle og praktiske indretningsløsninger. Med et nyt køkken fra Rotpunkt får du altid høj kvalitet og et køkken, der er tilpasset din og familiens hverdag.

Er drømmen et nyt køkken?

Start rejsen mod et nyt køkken med et møde hos en af Rotpunkts køkkenkonsulenter.

Hvad koster et nyt køkken?

Inden man begiver sig ud i et køkkenprojekt, er det selvfølgelig relevant at spørge om, hvad man egentlig har råd til. Prisen på et nyt køkken varierer meget afhængig af, hvilke materialer der til- og fravælges. Hos Rotpunkt har vi samlet eksempler på køkkener i tre prisklasser: under 100.000, mellem 100.000-200.000 og over 200.000

Prisen på et nyt køkken afhænger i høj grad af, hvordan du vælger at sammensætte dit nye køkken. De afgørende prisfaktorer tæller bl.a. valg af:

 1. Materialer
 2. Køkkenelementer
 3. Bordplade
 4. Håndvask
 5. Armatur
 6. Hvidevarer
 7. Del- eller totalløsning

Hvis du vil vide mere om, hvad det kræver at få et nyt køkken hos dig, kan du booke et
møde i din lokale Rotpunkt butik. Her vil vores dygtige konsulenter rådgive og hjælpe med at sammensætte et nyt køkken lige efter dine drømme til dit budget.

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få svar på alle spørgsmål. Derfor vil vores medarbejdere også være behjælpelige
med stort og småt og vil besvare alle spørgsmål, du måtte have.

Vi hjælper dig med stort og småt, for vi ved, hvor vigtige alle disse spørgsmål er for det endelige resultat. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vores mere end 200 engagerede og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig rundt omkring i Danmark i vores mange butikker. Her kan du få gode råd og sparring omkring dine køkkendrømme.

Når vi hjælper dig med at udtænke den optimale løsning til dit nye køkken, så hjælper vi dig bl.a. med at tænke i:

 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Ressourceoptimering
 • Tidsbesparelse

 

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
eksempel på nyt køkken fra Rotpunkt

Ny køkkeninspiration

Hos Rotpunkt Køkken vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge dit nye køkken. Derfor finder du et væld af smarte køkkenløsninger, som du med fordel kan lade dig inspirere af på denne side.

Her finder du masser af inspiration til valg af alle de vigtige elementer, der er del af et køkken. Hvert element har sin helt egen sektion med inspiration til dig – så søg du blot på ‘køkkenlåge’, og inspirationen vil ingen ende tage. Det samme for bordplader, skabselementer, hvidevarer etc.

Vi gør det let for dig at finde præcis den køkkensammensætning, der gør hele forskellen for dig.

Gå gerne på opdagelse i de mange spændende farvesammensætninger og køkkenindretninger, som vi gennem mange års virke i Danmark har fået fornøjelsen af at være del- eller totalleverandør på.

Nyt køkken i din stil

Vores populære sortiment byder bl.a. på:

Hos Rotpunkt Køkken tilbyder vi totalløsninger af smarte og funktionelle køkkener, men vi tilbyder også løsninger til gør-det-selv folket med alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer og tilbehør til et nyt køkken. Her finder du alt i højeste kvalitet til attraktive priser.

Nyt køkken fra Rotpunkt: ZEROX-KQ-ITALIAN-WALNUT-PG-ZEROX-FX-BEIGE-ARIZONA

Køkkenkvalitet

Hos Rotpunkt Køkken sælger vi kun kvalitetskøkkener, så uanset dit valg, så får du her et nyt køkken, der tåler hverdagens slid, holder på lak og farver og holder på dit køkkenudstyr. Et nyt køkken fra os er af tyske oprindelse, og tyskerne er kendt for deres grundighed – vores køkkener er ingen undtagelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde:

 • Tysk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Slidstærke materialer
 • Certificering efter alle gældende standarder

Med et nyt køkken fra Rotpunkt bliver der kælet for alle detaljer, når valget falder på vores altid professionelle køkkenløsninger. Og det er netop disse vigtige detaljer, der gør hele forskellen.

Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik, en grøn tråd i hele designet og sikre, at funktionaliteten er i top.

Nyt køkken fra Rotpunkt: Old-Split-Oak

Køkkentrends

Hos Rotpunkt Køkken finder du altid det seneste nye inden for køkkenverden. Vi har helt styr på køkkentrends og er stolte af det brede produktprogram, som vi kan tilbyde dig, der drømmer om et nyt køkken.

Vi ved, at både farvevalg og materialevalg er af afgørende betydning, så du bliver tilfreds med dit valg. Derfor tilbyder vi altid køkkener af højeste kvalitet i et væld af farver. Vi tilbyder bl.a. de mest trendy farver, der tæller:

 • Mere end 300 standardfarver
 • Over 20 skabsfarver

Indret dit nye køkken, som du altid har drømt om. Med vores brede udvalg af farver kan du vælge præcis den farve, som du altid har drømt om.Så er vi sikre på, at vi matcher enhver forespørgsel, du end måtte have.

Vi sørger for, at vores produktprogram altid er opdateret med det seneste nye. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder om både valg af farve og stil til deres nye køkken.

Lad vores brede viden og erfaring hjælpe dig på vej til et flot og trendy køkken, der holder i mange år ud i fremtiden. Et nyt køkken fra Rotpunkt er et kvalitetskøkken.

sort nyt køkken fra Rotpunkt

Vælg dit nye køkken

Med valg af et nyt køkken fra Rotpunkt vil du hurtigt opleve, at du har grænseløse muligheder. De mange forskellige løsninger, som vi tilbyder, er næsten for gode til at være sande. Vi har sørget for gennem-testede og kvalitetssikre løsninger.

I dit nye køkken skal der være plads til hygge, store armbevægelser og god mad, men mest af alt, så skal køkkenet fungere for din hverdag. Det hjælper vi dig gerne med. Her kan du eksempelvis vælge imellem:

 • Malet højglans
 • Mat overflade malet i forskellige farver
 • Laminatfarver
 • Træ

Vi hjælper dig med at overveje materialevalg, opbygninger af dit køkken, placering af elementer og farvekombinationer.

Vi foreslår alt fra klassiske til utraditionelle løsninger, så længe vi fornemmer, at det er i harmoni med netop din version for dit nye køkken.

miljøvenligt nyt køkken fra Rotpunkts køkkenserie

Miljøvenlig produktion af nye køkkener

Siden begyndelsen har Rotpunkt stræbt efter at levere miljøvenlige køkkenløsninger, der er CO2-neutrale. Det første skridt mod den retning blev taget i 2017, da vi valgte at investere i nye maskiner, der fokuserer på øget reduktion af materialebrug og affald under produktion.

Derfor tilbyder Rotpunkt Køkken køkkenelementer fremstillet i miljøvenlig produktion. Vi har bl.a.:

 • Greenline Bioboard miljøvenlig produktion
 • PEFC og FSC certificering

Vores skabselementer fremstilles af majskolber. På denne måde er vi med til at skåne miljø og klima. Vores certificeringer tager hensyn til både sociale vilkår, arbejdsmiljø og klima.

Svanemærket

Med brug af vores Greenline Bioboard produktion kan vi således reducere forbruget af træ med hele 37%. Vi er med til at bevare verdens naturskove og samtidig reducere vægten af skabselementer med hele 30%.

I 2020 blev ambitionen om CO2-neutral produktion indfriet. Ved at øge effektiviteten og investere i bæredygtige tiltag er Rotpunkt Køkken stolt af at være den første køkkenproducent, som kan tilbyde 100 % CO2-neutrale køkkenløsninger.

Derfor kan du realisere din drøm om et nyt køkken med god samvittighed, når det er Rotpunkt, der står for dit nye køkken.

eksempler på greb til nyt rotpunkt køkken

Nyt køkken med eller uden greb

Vores kvalitetskøkkener findes i et væld af varianter. Her finder du køkkenløsninger med og uden greb. Vi fører eksempelvis markedets absolut største grebsløse udvalg. Se mere her.

Vi tilbyder et væld af løsninger, når det gælder flotte og moderne designs. Tidløse eller trendy, farverige eller enkle – vores køkkener kan kombineres og sammensættes præcis, som du ønsker.

Du finder altid et omfattende produktprogram hos Rotpunkt Køkken. Ud over smarte køkkenløsninger, så tilbyder vi også et bredt sortiment af:

Vi tager gerne en samlet vurdering af dine muligheder for at skabe større strømlining i dit hjem, når du vælger en samlet løsning fra Rotpunkt.

rotpunkts nye og moderne køkken

Realisér køkkendrømmen

Når du vælger at lade Rotpunkt Køkken stå for dit nye køkken, så er du garanteret materialer af højeste kvalitet og køkkenløsninger basere på en god dialog med dig, så vi kan imødekomme dine ønsker. Derfor lyder vores motto altid:

“Køb nyt køkken hos Rotpunkt Køkken, og du vil ikke fortryde”

Det er en del af vores forretnings-filosof, når du giver os ansvaret for at føre din køkkendrøm ud i livet. Derfor er det vigtigt for os, at du bliver 100% tilfreds med dit nye køkken.

Vores passionerede og erfarne medarbejdere er eksperter inden for køkkenløsninger, der kommer alle ønsker og behov til gode. Her bliver du vejledt i valg af materialer, farver og design, så du nemmere kan skabe rammerne for dit nye køkken.

Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag eller tag en snak med os omkring dine muligheder – vi garanterer, at du vil blive glædeligt overrasket. Køkkendrømme bliver faktisk til virkelighed, når du gør brug af et Rotpunkt Køkken.