fbpx
Butikker


Aftal møde


Gråt, moderne køkken

Artikler

Det moderne køkken handler ikke kun om at lave mad

Det er blevet til så meget mere, og valgmulighederne er rige. Moderne køkkener indeholder for eksempel især det sociale perspektiv, hvor hele familien kan samles i ét rum. Både til at spise selve aftensmaden, men især også for at hygge og have kvalitetstid sammen. Derudover er mulighederne så omfattende, at der ikke findes én bestemt stil. Det er i høj grad også trenden for nutidens køkkener, og noget vi går højt op i. For os handler det om, at der også er et kvalitetskøkken til dig og din familie. Med andre ord behøver et nyt moderne køkken ikke være en “one fits them all” løsning, men derimod en personaliseret løsning, som passer dig og din families behov, smag og ikke mindst stil.

Drømmer du om et moderne køkken?

Aftal et møde med en af Rotpunkts køkkenkonsulenter og kom skridtet nærmere dit moderne drømmekøkken.

Se eksempler på Rotpunkts moderne køkkener

Gråt, moderne køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Zerox HPL XT

Zerox HPL køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Zerox HPL Clay

Blackline
  • Rotpunkt køkkenvalg

Fine Line &

Black Line

Moderne køkken, Snow højglans
  • Rotpunkt køkkenvalg

Låger i højglans og laminat

Sort HPL køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Zerox Nano Laminat Sort

Sådan ser det moderne køkken ud

Du får uanede muligheder med Rotpunkt køkkener – for eksempel det rustikke køkken, som møder det moderne. Det giver en utrolig spændende kontrast, som med garanti får dig og din familie til at bruge køkkenet endnu mere. Selvfølgelig gælder det for alle år, at enkelthed ofte er en kvalitetsgaranti. Omvendt kan det simpelthen hurtigt blive for enkelt, og så falder princippet hurtigt til jorden. Derfor gælder det, som med så mange andre ting, at det altid er en balancegang i forhold til, hvor enkelt dit køkken skal være. Trenden er nemlig også, at farver og godt design skal være med til at inspirere madlavningen og ikke mindst være med til at katalysere hyggen. Hvis dit køkken er for enkelt, for eksempel kun hvidt, så kan det rent faktisk være med til at fjerne det hyggelige aspekt.

Sagt på en anden måde er det altså svært at finde frem til en skabelon, som passer alle. Derfor foreslår vi, at du taler med en af vores professionelle køkkenrådgivere i en af vores landsdækkende lokalafdelinger. På den måde kan I sammen finde frem til den helt perfekte løsning. I kan også se de mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver, som vi tilbyder uden merpris. Vi tror nemlig på, at du finder frem til det rette køkken, når du er i et inspirerende miljø. Billeder kan sige rigtig meget, men når du og din familie kan føle og se køkkenet i levende live, giver det et helt andet perspektiv.

Få et komplet køkken fra Rotpunkt

Udover at tilbyde selve køkkenet, så hjælper vi også med inventar og hvidevarer. Derfor er vi eksperter i, hvordan du får et køkken som følger tidens trends, men som på samme tid er smart med de nyeste funktioner og hvidevare. Vi tror på, at et kvalitetskøkken først er kvalitet, når der er tænkt på hver enkelt detalje, helt ned til hvordan for eksempel køkkengrebet skal være.

Grøn er det nye sort

For os er et smukt køkken, ikke kun det du ser, men også det som ligger bagved. Derfor bruger vi Greenline Bioboard, som er en miljøvenlig produktion. Det sikrer dig nemlig et køkken med hjertet på det rette sted.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes

Se flere køkkener her