fbpx
Butikker


Aftal møde


Garderobe-Walk-in

Artikler

Bliv inspireret til din nye garderobe

Du er muligvis allerede bekendt med Rotpunkt og vores fantastiske og unikke kvalitetskøkkener. Er du allerede ejer af et køkken fra Rotpunkt, vil det kun være et naturlige valg, når der skal bygges ny garderobe i samme gode kvalitet og flotte design.

Hos Rotpunkt ved vi, hvor vigtigt en rummelig og funktionel garderobe er. Uanset, hvor mange kvadratmeter du har til rådighed, så står Rotpunkt klar til at føre din drøm om en ny garderobe ud i livet. Med vores skræddersyede garderober tilpasses alle funktioner, så det passer til dine behov for opbevaring.

Vores passionerede medarbejdere går altid en ekstra mil for at skabe tilfredse kunder. Derfor producerer vi alle dele, så det passer til præcist dine mål.

Realisér din drøm om en unik og personlig garderobe

Kun fantasien, der sætter grænser

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal designe din nye garderobe. Hos Rotpunkt er manglende kvadratmeter ingen hindring for at føre dine garderobedrømme ud i livet. Derfor står vi altid klar med professionel rådgivning, så du er i trygge og kompetente hænder fra start til slut.

Med mere end 300 standardfarver at vælge mellem har du fri uanede mulighed for at designe en hel unik garderobe, som afspejler lige præcis din personlighed og behov for opbevaring.

Med vores mange muligheder for at blande på tværs af farver og funktioner er du sikker på at finde lige netop den kombination, der glæder dig over at skulle installere en ny garderobe i dit hjem.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Garderobe-walk-in-3

En Rotpunkt garderobe former sig efter dine behov og ønsker

Hos Rotpunkt ønsker vi at give dig det bedste grundlag for at realisere drømmen om en ny garderobe. Derfor har vi samlet en masse inspiration til dit kommende garderobeskab. Du finder vores lokalafdelinger fordelt i hele landet, så du har rig mulighed for at se og opleve det gode håndværk helt tæt på.

Vi stræber altid efter at levere bæredygtige og miljøvenlige garderobeløsninger i høj kvalitet. Derfor er vores træ altid PEFC og FSC certificeret. Det betyder, at alle vores elementer er lavet med høj respekt for naturens ressourcer. Med vores miljøvenlige produktion går vi den ekstra distance for at skave et økologisk og økonomisk system, der sikrer stabilitet og kvalitet hele vejen igennem proceduren.

Med fokus på bæredygtige materialer behøver din nye garderobe ikke at koste en formue. Her er der altid kælet for detaljerne, så du får et moderne og unikt design sammen med smarte og innovative løsninger.

Et garderobeskab har mange funktioner. Her opbevares dine kjoler og skjorter og måske skal der også være plads til sportstøjet og weekendtasken.

Udnyt pladsen optimalt

Har du mest tøj på bøjler eller bruger du mest hylder til dit tøj. Med en Rotpunkt garderobe tilpasses garderobeskabet så det passer til dine behov for opbevaring. Det er derfor vi kalder vores skabe for skræddersyede garderobeskabe.

Skydedørsskabe på mål

Rotpunkt garderober med skydedøre produceres efter mål, så det passer præcist til dit hjem – og kun dit.

Vi lever af tilfredse kunder

Vores professionelle løsninger er lavet til at skabe tilfredse kunder. Derfor går vi også langt for den rigtige løsning og vores mål er, at det at købe en garderobeløsning hos os skal være en positiv oplevelse hver gang.