fbpx
Butikker


Aftal møde


Skydedør-hvid

Skydedørs garderobe

Er du flyttet i et hus, hvor der skal etableres en helt ny garderobeløsning? Eller ønsker du blot at modernisere din nuværende garderobe? Skal det være i soveværelset, i dit walk-in closet eller i entréen? Lige meget hvor det placeres, så er et garderobeskab med skydelåger fra Rotpunkt et oplagt valg, til dig der ønsker moderne og praktiske løsninger.

Garderobe-skap

Sammensæt selv din garderobe løsning

Hos Rotpunkt tilbyder vi dig mange muligheder for at sammensætte din garderobe med skydedøre. Du kan tilpasse din skydedørsgarderobe med:

  • Specialmål (højde, bredde og dybde)
  • Inventar (hylder og skuffer)
  • Materialer (laminat eller træ)
  • Farver (flere flotte farver)

Alle vores skabe er lavet af kvalitetsmaterialer og træet til dine garderobeskabe med skydedøre er udelukkende produceret efter miljøvenlige forskrifter, der er PEFC certificeret.

Skyvedører-interior

Funktionel og stilren garderobe

Der er mange fordele ved at investere i en moderne løsning med garderobeskab skydedøre. Du frigør f.eks. mere plads i dit soveværelse, i din walk-in garderobe eller i din entré. Der bliver nemlig mere luft og gulvplads omkring skabet, når du ikke skal åbne skabslågerne ud i rummet. Det er især en fordel i små rum.

Udover at være yderst funktionel og praktisk så er en skydedøre garderobe fra Rotpunkt også stilren og lækker at se på. Vi tilbyder mange flotte designs til skydedøre til garderobe, og du kan personliggøre dit valg, med den farve du ønsker. En lys farve kan med fordel få dit rum til at fremstå større.

Med Rotpunkt får du altid faglige råd, for at hjælpe dig med valgene som vil sikre dig den optimale indretning.