fbpx
Butikker


Aftal møde


Garderobe-Walk-in

Walk-in Garderobe

Hos Rotpunkt er vi specialister i smukt designede og funktionelle walk in closets. Vi tilbyder bl.a. markedets største udvalg af grebsfrie løsninger, men tilbyder også et stort og spændende udvalg af løsninger med smarte og trendy greb. Vi designer i tysk solid kvalitet med æstetisk skandinavisk design. Der er noget for enhver smag, når det gælder kvalitetsskabe i slidstærke materialer.

Uanset størrelsen på det rum du ønsker indrettet, uanset skråvægge eller andre udfordringer, så er vi sikre på, at vi sammen med dig kan komme frem til en løsning, der langt overstiger det, du havde drømt om – vi er nemlig eksperter i indretning og tilbyder ikke alene et stort sortiment indenfor kvalitets-løsninger af skabs-elementer og skuffer, men tilbyder også et væld af farver og træsorter.

Skyvedør sort

Lav dit helt eget walk in closet design

Selv om vi både tilbyder de mere traditionelle løsninger, de moderne løsninger og de mere klassiske og tidsløse, så tilbyder vil også specialdesignede skabe. Her matcher vi de behov, som du end måtte have og sørger altid for at få det mest optimale ud af de rammer, som vi indretter til.

Store som små rum kan indrettes med smarte og funktionelle løsninger i en grad, som du måske slet ikke havde forestillet dig. I samråd med dig finder vi præcis de løsninger, der matcher dine ønsker til former, farver og træsorter, så du bliver herre over dit helt eget design.

Garderobe-skraavegg

Praktisk walk in closet skråvægge

Skråvægge byder altid på spændende løsninger uanset, hvilken opbevaringsmulighed du vælger. Hos Rotpunkt er vi eksperter i design til skråvægge og laver også gerne en både smart og rummelig løsning til dig, der gerne vil have dit helt egen walk-in skab. Vi byder på slidstærke materialer med miljøvenlig produktion. Her får du bl.a. lette og robuste skabs-elementer, der holder år ud i fremtiden.

Kom ind og besøg os i en af vores mange butikker, hvor du kan hente inspiration og tage en snak med os omkring dine mange muligheder.