fbpx
Butikker


Aftal møde


klaedeskab-til-skraavaegge-1-1350x954

Flotte og funktionelle garderobeskabe til rum med skråvægge

Hos Rotpunkt finder du alt fra flotte og funktionelle garderobeskabe til garderoben. Uanset hvor stor eller lille din garderobe er, har vi løsningen til dig i et smukt og slidstærkt design.

Spesialdesignet garderobeløsninger

Har din garderobe skråvægge, så fortvivl ej. Vi laver specialdesignede løsninger, der ud over stor funktionalitet også giver dig mulighed for at fokusere på ergonomi, praktisk opbevaring og flot design. Her finder du eksklusive garderobeskabe skråvægge vil elske.

Du finder vores butikker rundt omkring i hele landet. Rotpunkt producerer og indretter præcis den garderobe du drømmer om, med materialer i høj kvalitet og i en farve efter dit ønske.

Du bestemmer indretningen

Hos Rotpunkt indretter vi sammen med dig dit nye garderobeskab, så det passer præcis ind i de mål, som du har derhjemme. Og med nøjagtig den indretning, som passer dig. Vil du gerne have mange hylder? Har du mange skjorter på bøjle, eller skal du have plads til lange kjoler og frakker?

Skråvægge – dit bedste skab

Du kan sagtens få et nyt garderobeskab med skydelåger, selv om du har skrå vægge. Du skal ikke sige ja til spildplads, når det kan blive din bedste skabsplads. Du kan vælge et skab, som bliver indbygget eller et skab, som står frit.

Vidste du, at et skab med skydelåger kan rumme 30 pct. mere end et almindeligt skab med låger?

Tager ikke plads ud i rummet

Et skab med skydelåger fylder ikke ud i rummet, selv om du har lågerne åbne. Du kan vælge at lade skabet følge loftet – også selv om loftet er skråt. På den måde udnytter du pladsen optimalt, og du slipper for at tørre støv af oven på skabet. Helt øverst oppe kan du opbevare ting, som du ikke bruger så tit. Måske gamle feriebilleder eller arvestykker?

Helt til væggen – eller afslut med reol

Du kan vælge at lade skydedørene gå helt ud til de skrå vægge, eller du kan vælge at afslutte med en åben reol, hvor der er plads til bøger, tasker, dine hjemmesko eller en plante.

 

Med ryggen mod muren

Du kan også vælge at lade dit skydedørsskab stå med ’ryggen’ op mod en skråvæg. Det er en effektiv udnyttelse af pladsen. De øverste hylder er ikke så dybe, men der kan alligevel være mange ting. Her virker skabet desuden som en hyggelig krog op mod sengen.

Tips: Vælg spejl på en eller flere låger, hvis du gerne vil have rummet til at syne større.

Afslut med skuffesektion

Du kan vælge at afslutte garderobeskabet med en skuffesektion frem for at føre skabet helt ud til væggen.

Plads til åben reol

Du kan lade dit indbyggede skydedørsskab sluttet med en åben reol, hvor der bl.a. er plads til bøger, som bliver brugt i arbejdsværelset.

Skab og rumdeler

Synlige hanebånd og skrå vægge matcher flot en løsning med et skræddersyet skydedørsskab, som også fungerer som rumdeler.