fbpx
Butikker


Aftal møde


Moderne svanemerket kjøkken greenline serien fra rotpunkt innovations-2022

Artikler

Populære køkkener 2022

Året er ved at lakke mod enden, og det betyder selvfølgelig, at det nu er tid til at se tilbage på 2022 og årets mest populære køkkener. Det, der kendetegner og går igen i årets bestsellers og mest populære køkkener hos os, er bæredygtighed, minimalistisk og skandinavisk stil samt slidstærke materialer.

Køkken i sort og træ
  • Rotpunkt køkkenvalg

Moderne køkkener

Køkkenmoden i 2022 har båret præg af mødet mellem det rustikke og det moderne.

Natur og de brun-grå farver hitter

Der er ingen tvivl om, at 2022 har været året, hvor naturen og dens farver skulle ind i vores hjem og vores køkkener. Materialer som træ er gået som varmt brød og har smeltet danskernes hjerter. Og farver i køkkenet har også været præget af naturen. Særligt grå og brune nuancer er i stor stil blevet valgt af vores kunder.

Netop disse farver har hittet, fordi de taler ind i den minimalistiske og rene stil, som danskerne elsker. Samtidig er det farver, der nemt kan kombineres med lige de materialer, man ønsker sig.

Rotpunkt Køkken sort og træ
  • Rotpunkt køkkenvalg

Memory RI – en af Rotpunkts bestsellers

Rotpunkts 2022 serie Memory RI er blandt de mest populære køkkener i år.

Memory RI – moderne og stilfuldt udtryk

Rotpunkt 2022 serie Memory RI er blandt de mest populære elementer til køkkener i år. Træet tilfører nemlig varme og hygge, men skaber samtidig et flot blikfang. Dette køkken er indbegrebet af selvforkælelse, og det har danskerne været vilde med i år. Det gode ved dette element har været, at det nemt og flot kan kombineres med stilrene, lyse eller mørke elementer.

Gråt, moderne køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Zerox HPL har hittet i 2022

HPL er et elegant og flot køkken, som kan fås i flere forskellige nuancer. Særligt grå og lerfarvede fronter har hittet i 2022.

Kombination af minimalisme og og en renere natur

HPL serie har i 2022 ramt plet i forhold til danskernes ønsker til minimalisme, en renere natur og bæredygtighed. HPL er en af vores Greenline køkkenserier, der er Svanemærket. Køkkenet er garanteret miljøvenligt og bæredygtigt, og det er blevet vægtet højt, når vores kunder har valgt køkken i 2022.

Zerox HPL køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Minimalistisk køkken

Minimalisme og enkelhed er tidsløst. Derfor har vores minimalistiske og strømlinede køkkener også været populære i 2022.

Vi laver individuelle løsninger

Hos Rotpunkt sørger vi for personlige og individuelle løsninger i køkkenet. Har du brug for inspiration til dit nye køkken? Se vores køkkenløsninger på rotpunkt.dk, i vores katalog eller i et af vores showrooms. Du finder os både på Sjælland, Jylland og på Fyn.