fbpx
Butikker


Aftal møde


Elegang Eikekjøkken - Rotpunkt kjøkken - Memory RI - Old Forest Oak _ Zerox HPL XT - Black

Artikler

Med Memory RI er der skruet helt op for selvforkælelsen og det unikke blikfang

I 2022 kan vi hos Rotpunkt præsentere vores nye serie, Memory RI i farven Old Forest Oak, som i den grad lægger op til selvforkælelse i køkkenet. Kombinationen af ægte træ og sorte fronter giver et unikt og moderne udtryk, som skaber et helt særligt blikfang. Og de trendy farver samt de helt nye overflader giver sammen med glasskabene, der er oplyst indefra, køkkenet en hjemlig og varm atmosfære.

Vi kan også præsentere en anden nyhed i form af Zerox MA – en låge med et mat udtryk som er fingertrykafvisende, da den har samme effekt som en låge i nanolaminat. Designet kommer med integreret borløsning og hylder, som giver en naturlig forlængelse og åbning af køkkenet – det fungerer som en oplagt invitation til at indrette stue og spiseplads i åben plan.

Samspillet mellem vores Memory RI i sort med lodrette riller og den supermatte overflade i Zerox MA, gør dette køkkendesign til et sandt højdepunkt, som både imponerer og giver indtrykket af et fuldendt køkken.

Vi er også aktuelle med nye vægpaneler, der fungerer som en yderst flot dekoration til køkkenvæggen – samtidig med at være pladsbesparende. Til vægpanelerne kommer en række tilbehør som hylder, holder til tablet, krukker til krydderurter og knivblok. Samt meget mere.

Vores nye vægpaneler er den optimale løsning til dig, der ønsker større fleksibilitet i køkkenet, samtidig med at du bruger køkkenets naturlige elementer til at skabe et lækkert blikfang.

I skal heller ikke snydes for vores nye, moderne farvekombination af de to fronter i farverne Fenix Green og Sherwoord Black. Her er der skruet helt op for det harmoniske udtryk, og Fenix fronten, som også findes i rød og blå, giver mulighed for at farvelægge køkkenet på elegant manér.

Zerox køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Nyhed 2022

De flotte Fenix farver i rød, blå og grøn!

zerox hpl køkken i lys grå og træ
  • Rotpunkt køkkenvalg

Nyhed 2022

De flotte Fenix farver i rød, blå og grøn!

Hos Rotpunkt ved vi, at det er en stor beslutning at vælge nyt køkken. Derfor finder du altid et stort udvalg af køkkenudstillinger i vores mange butikker landet over. Her får du mulighed for at se nærmere på alt fra designer-, klassisk og moderne køkkener, så du bedre kan danne dig en idé om,

hvilket køkken der passer til netop dig og dine behov.  Samtidig kan du i vores butikker få professionel rådgivning af vores medarbejdere, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at se dit drømmekøkken blive til virkelighed.

Få en snak med en køkkenekspert

Contact Us DK

Felter markeret med * er påkrævet

Maximum file size: 41.94MB

  • Rotpunkt køkkenvalg

Nyhed 2022

Zerox MA – ny malet låge med antifingeraftryk-overflade

  • Rotpunkt køkkenvalg

Det moderne køkken

Et køkken handler ikke længere kun om at lave mad.

Hvor køkkenet tidligere kun var beregnet til at lave mad i, er det i dag langt højere grad blevet et socialt samlingspunkt. Køkkenet er et rum, hvor venner og familie kan samles og have kvalitetstid sammen, og det gør køkkenet til et unikt element i ethvert hjem – derfor er mulighederne for stil og design i dag både omfattende og mange. Der findes ikke én bestemt stil.

For os handler det om at skabe et kvalitetskøkken for dig og din familie, og vi lægger vægt på at kunne tilbyde jer en personaliseret løsning, som passer til jeres behov, smag og stil.

Zerox (Black)
  • Rotpunkt køkkenvalg

Spændende køkkeninspiration hos Rotpunkt

Leder du efter inspiration?