fbpx
Butikker


Aftal møde


Moderne køkken med køkkenø

Artikler

Tips og tricks til valg af køkkenø

Et køkkenalrum er blandt de mest populære køkkenløsninger netop nu. Her smelter køkken og stue sammen, og det bliver husets hjerte og det primære opholdsrum i hjemmet.

I mange køkkenalrum er en køkkenø en perfekt løsning, både når det kommer til funktionalitet, praktik og det visuelle. En køkkenø fungerer nemlig som en visuel opdeling af de forskellige zoner i køkkenalrummet, samtidig med at rummet bevarer en åben og rummelig fornemmelse. Derudover giver køkkenøen unikke muligheder for at udvide mulighederne for opbevaring og socialt samvær.

Der findes dog mange forskellige løsninger, og når man skal investere i en ny køkkenø, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, så den passer perfekt til køkkenet og familiens behov og præferencer.

Har du spørgsmål?

I alle vores butikker er dygtige køkkenkonsulenter klar til at hjælpe og besvare alle dine spørgsmål.  Aftal et møde her.

Køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Køkkenø med flere funktioner

Med en køkkeø fra Rotpunkt har I mulighed for at få lige præcis den løsning, der passer til jeres familie.

Hvilken funktion skal køkkenøen have?

Når I skal investere i en køkkenø er det vigtigt, at I gør jer en række overvejelser om, hvilken funktion den skal have, og hvilke behov i hverdagen den skal opfylde. Måske er en kogeø, hvor I nemt kan være sammen om madlavningen, den løsning I drømmer om? Det kan også være, at I drømmer om en vaskeø eller blot en ren bordplade med barstole og arbejdsplads til madlavning, lektielæsning, hjemmekontoret og/eller samvær med familien og vennerne.

Lyst og moderne kjøkken - Just Gray og Memory
  • Rotpunkt køkkenvalg

Inspiration til køkkenalrummet

Køkkenalrummet kan se ud på mange forskellige måder. De kan være både store og små og kommer i mange forskellige farver. Hos Rotpunkt har vi mere end 300 standardfarver og over 20 flotte skabsfarver, som du kan vælge til dit køkkenalrum.

Vælg en størrelse, som passer til køkkenet

Mange drømmer om en stor køkkenø med plads til det hele. Det er dog vigtigt at tage udgangspunkt i køkkenet og dets størrelse og have øje for proportionerne i rummet. Tænk derfor over:

  • Hvor stor en køkkenø passer ind i køkkenet rent visuelt.
  • Hvor stor en køkkenø kan opfylde de ønskede behov.
  • Hvor stor kan den være, så I samtidig sikrer et optimalt arbejdsflow og bevægelsesfrihed i og omkring køkkenet.
Lys i trækkøkken

Glem ikke belysningen

Hos Rotpunkt kan vores køkkenkonuslenter hjælpe jer med at sikre den rette belysning over køkkenøen.

Tænk i opbevaring og arbejdsflow

Der er mange gode ting ved en køkkenø. Udover de mange brugsmuligheder er køkkenøen også et perfekt sted for gode opbevaringsløsninger. Det kan fx være skabe og skuffer med plads til køkkenredskaber, tallerkener, bestik og andet, eller det kan være åbne hylder med plads til dekorative genstande eller krydderier. Har I en vaskeø, kan det være oplagt at placere affaldsspandene i skuffer/skabe her, ligesom opvaskemaskinen også kan installeres her.

Få råd og vejledning hos Rotpunkts køkkenkonsulenter

Rotpunkt har butikker i hele landet. Her står dygtige køkkenrådgivere klar til at hjælpe jer i mål med jeres drømmekøkken.