fbpx
Butikker


Aftal møde


Smukt og enkelt skandinavisk køkken

Odense
Åbningstider
:

Butikken er midlertidig lukket p.g.a. omstrukturering.

Ved henvendelse kontakt os venligst på telefon 25 66 88 04 eller på mail odense@rotpunkt.dk.

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er din garanti

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er indrettet med køkkener og udstillinger i åbne og lyse lokaler. Her finder du køkkener og badeværelser i enhver stilart, så du er sikker på at finde den rette løsning for dig. Her bliver du nemlig introduceret for den minimalistiske, skandinaviske og klassiske, romantiske stil. Et nyt køkken fra Rotpunkt Køkken i Odense kan tilpasses helt efter dine ønsker og boligrammer, uanset om du bor i en mindre lejlighed eller i en større villa.

Hos din Rotpunkt køkkenforhandler i Odense vil du opleve en verden af moderne og luksus køkkener samt køkkenløsninger til studielejligheden, herregården og patriciervillaen. Vi tilbyder naturligvis også køkkener til alle boligtyper derimellem. Rotpunkt Køkken inspirerer med et utal af innovative løsninger, der prioriterer din stil samt behov og ønsker for et funktionelt køkken. Det gør Rotpunkt til den rette leverandør af dit nye drømmekøkken.

Et unikt køkken i tysk kvalitet

Hos køkkenfirmaet Rotpunkt Køkkener i Odense har vi fokus på skræddersyede løsninger og lækre detaljer, som giver dig et unikt og personligt køkken. Med et bredt udvalg af greb, farver og materialer kan du sammensætte og tilpasse dit nye køkken, så hele køkkenindretningen matcher din smag og hele familiens behov.

Hvis du ønsker en komplet eller integreret køkkenløsning, så forhandler vi også et udvalg af hårde hvidevarer fra anerkendte mærker i ekstraordinær kvalitet og funktionelt design, der passer til Rotpunkts kvalitetskøkkener. Uanset om du drømmer om den rustikke, klassiske eller minimalistiske køkkenstil, så kan du finde spændende inspiration og et hav af muligheder, der lever op til dine køkkendrømme.

Et Rotpunkt køkken i Odense giver dig lækker kvalitet for pengene, når du skal ud at investere i et helt nyt køkken. Du får et personligt tilpasset kvalitetskøkken i holdbare og miljøvenlige materialer, der skaber glæde i generationer. Vores brede udvalg af produkter og fleksible løsninger giver et væld af unikke kombinationsmuligheder til dit drømmekøkken.

Som en af de få køkkenbutikker i Danmark kan vi tilbyde vores kunder matchende eller separate skabsfarver indvendigt i skabene – helt uden at det koster dig ekstra. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige indvendige skabsfarver og få en gennemført farveløsning fra inderst til yderst.

Personlig rådgivning med dine ønsker i fokus

Når du træder ind i vores køkkenbutik i Odense, er du sikker på at blive mødt af vores kyndige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til et nyt køkken. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til dit køkken i samme høje kvalitet. Her finder du alt fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Oplev et væld af muligheder i køkkenbutikken i Odense

I Rotpunkts køkkenbutik i Odense bydes du velkommen i en indbydende køkkenbutik, hvor inspiration og individualitet er i centrum.

Her har du mulighed for at blive klogere på de mange muligheder inden for materialer, farver og løsninger, så du kan komme tættere på at realisere din drøm om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt i Odense finder du alt, hvad du skal bruge til at føre drømmen om et nyt køkken ud i livet. Her er du ikke alene om at tage større beslutninger – vi er med dig hele vejen. Også når det gælder vores Svanemærket køkkenserie fra Greenline. Her kan vi tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige mulighed, når det kommer til køkkener.

Maja og Lucas køkken, Rotpunkt Odense

Maja og Luca fik deres nye drømmekøkken

Maja og Luca kan nu glæde sig over deres nye stilfulde køkken fra Rotpunkt. Køkkenet kombinerer elegance og funktionalitet med flotte træfarvede skabe og mørke fronter.