Butikker


Aftal møde


Odense
Tarupvej 71
5210 Odense NV
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Påske 2023

Vi holder lukket:

  • Skærtorsdag 6/4
  • Langfredag 7/4
  • Lørdag 8/4
  • Påskedag 9/4
  • 2. påskedag 10/4

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er din garanti

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er indrettet i åbne og lyse lokaler. Her finder du køkkener og badeværelser i enhver stilart, så du er sikker på at finde den rette løsning for dig. Her bliver du nemlig introduceret for den minimalistiske, skandinaviske og klassiske romantiske stil. Dit nye køkken kan tilpasses helt efter dine ønsker og boligrammer, uanset om du bor i en mindre lejlighed eller i en større villa.

Derudover oplever du en verden af moderne og luksus køkkener samt køkkenløsninger til studielejligheden, herregården og patriciervillaen. Du finder naturligvis også køkkener til alle boligtyper derimellem. Hos Rotpunkts køkkenforhandler i Odense finder du et utal af køkkenløsninger, der prioriterer din stil samt dine behov og ønsker for et funktionelt køkken. Det gør Rotpunkt Køkkener til den rette leverandør af dit nye køkken.

Kontaktpersoner

Nikolaj Hennskov Indehaver
Tina Rødsgaard Indretningskonsulent

Hos Rotpunkt Køkkener i Odense har vi fokus på skræddersyede løsninger og lækre detaljer, som giver dig et unikt og personligt køkken. Med et bredt udvalg af greb, farver og materialer kan du sammensætte og tilpasse dit nye køkken, så hele køkkenindretningen matcher din smag og hele familiens behov.

Hvis du ønsker en komplet eller integreret køkkenløsning, så forhandler vi også et udvalg af hårde hvidevarer fra anerkendte mærker i ekstraordinær kvalitet og funktionelt design, der passer til Rotpunkts kvalitetskøkkener. Uanset om du drømmer om den rustikke, klassiske eller minimalistiske køkkenstil, så kan du finde spændende inspiration og et hav af muligheder, der lever op til dine køkkendrømme.

Et Rotpunkt køkken giver dig lækker kvalitet for pengene, når du skal ud at investere i et helt nyt køkken. Du får et personligt tilpasset kvalitetskøkken i holdbare og miljøvenlige materialer, der skaber glæde i generationer. Vores brede udvalg af produkter og fleksible løsninger giver et væld af unikke kombinationsmuligheder til dit drømmekøkken.

Som en af de få køkkenbutikker i Danmark kan vi tilbyde vores kunder matchende eller separate skabsfarver indvendigt i skabene – helt uden at det koster dig ekstra. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige indvendige skabsfarver og få en gennemført farveløsning fra inderst til yderst.

Når du træder ind i køkkenbutikken, er du sikker på at blive mødt af vores kyndige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til et nyt køkken. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til dit køkken i samme høje kvalitet. Her finder du alt fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler i Odense på Tarupvej 71. Du bydes velkommen i en stor og indbydende køkkenbutik, hvor inspiration og individualitet er i centrum.

Her har du mulighed for at blive klogere på de mange muligheder inden for materialer, farver og løsninger, så du kan komme tættere på at realisere din drøm om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Odense finder du alt, hvad du skal bruge til at føre drømmen om et nyt køkken ud i livet. Her er du ikke alene om at tage større beslutninger – vi er med dig hele vejen. Også når det gælder vores Svanemærket køkkenserie fra Greenline. Her kan vi tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige mulighed, når det kommer til køkkener.

Udstillingskøkken sælges

Er du på udkig efter et køkken, der emmer af hygge og charmerende landliv? Så er vores udstillingskøkken i klassisk landkøkkenstil lige noget for dig!

Det smukke køkken er udformet med nøje udvalgte materialer og detaljer, der alle bidrager til at skabe en varm og hjemlig atmosfære. Frontpanelerne er udført med en lakeret og rengøringsvenlig overflade, mens bordpladen er af massivt egetræ, der både er flot og rustik.

Køkkenet er udstyret med klassisk udseende men moderne køkkenudstyr, herunder ovn og kogeplade, og emhætte. Alt sammen i et stilfuldt design og med brugervenlig betjening, der gør madlavningen til en leg.

Dette udstillingskøkken er til salg til en yderst fordelagtig pris på 50.000 kr. Det er en enestående mulighed for at anskaffe sig et kvalitetskøkken i charmerende landkøkkenstil, der vil bringe varme ind i dit hjem i mange år fremover.

Kontakt os i dag og få mere information om dette fantastiske køkken til en særdeles overkommelig pris!

Prisen er uden hvidevarer, armatur og pynt. Derudover skal evt. håndværksudgifter og fragt-omkostninger tillægges.

Maja og Luca fik deres nye drømmekøkken

Maja og Luca kan nu glæde sig over deres nye stilfulde køkken fra Rotpunkt. Køkkenet kombinerer elegance og funktionalitet med flotte træfarvede skabe og mørke fronter.