Butikker


Aftal møde


Odense
Tarupvej 71
5210 Odense NV
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Rotpunkt køkkenforhandler i Odense er din garanti

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er indrettet i åbne og lyse lokaler. Her finder du køkkener og badeværelser i enhver stilart, så du er sikker på at finde den rette løsning for dig. Her blive du nemlig introduceret for den minimalistiske, skandinaviske og klassiske romantiske stil.

Derudover oplever du en verden af moderne og luksus køkkener samt køkkenløsninger til studielejligheden, herregården og patriciervillaen. Du finder naturligvis også køkkener til alle boligtyper derimellem. Hos Rotpunkt Køkkener i Odense finder du et utal af køkkenløsninger, der prioriterer din stil samt dine behov og ønsker for et funktionelt køkken. Det gør Rotpunkt Køkkener til den rette leverandør af dit nye køkken.

Kontaktpersoner

Nikolaj Hennskov Indehaver
Tina Rødsgaard Indretningskonsulent

Når du træder ind i køkkenbutikken, er du sikker på at blive mødt af vores kyndige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til et nyt køkken. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til dit køkken i samme høje kvalitet. Her finder du alt fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler i Odense på Tarupvej 71. Du bydes velkommen i en stor og indbydende køkkenbutik, hvor inspiration og individualitet er i centrum.

Her har du mulighed for at blive klogere på de mange muligheder inden for materialer, farver og løsninger, så du kan komme tættere på at realisere din drøm om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Odense finder du alt, hvad du skal bruge til at føre drømmen om et nyt køkken ud i livet. Her er du ikke alene om at tage større beslutninger – vi er med dig hele vejen. Også når det gælder vores Svanemærket køkkenserie fra Greenline. Her kan vi tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige mulighed, når det kommer til køkkener.